Airbnb Parijs: 7x beste airbnb in Parijs voor ieder budget

2022-07-23 01:15:53 By : Mr. David Chang

Bij deze mooie airbnb's in Parijs krijg je waar voor je geld (zoals een balkon, parkeerplaats of waanzinnig uitzicht).

Mensen, Parijs is hartstikke duur. Genoeg moois, dat zeker, maar je betaalt je drie keer in een rondje. Dat gezegd hebbende: hier heeft JAN zeven prachtige Airbnb's in Parijs waarbij de prijs-kwaliteitverhouding prima door de beugel kan. Airbnb's die soms nog steeds aardig aan de prijs zijn, maar wat ons betreft wel elke stuiver waard. En natuurlijk hebben we ook gezocht naar wat je nu eigenlijk krijgt voor een paar tientjes minder. Ook best prima hoor. Dus heb je iets te vieren of gewoon even zin in de stad van mode, liefde en croissants; bij deze Airbnbs in Parijs kan je stijlvol inchecken. En bij deze fijne hotels in Parijs trouwens ook.

Toch wel een beetje de crème de la crème onder de appartementen van Parijs, met van die authentieke details. Die sierlijke balustrades bijvoorbeeld, de plafondlijsten en de design meubels. Heb je nog niet eens de moderne cuisine gespot. En het stadhuis, waar je vanuit dit royale appartement dus op uitkijkt. Je slaapt er voor zo'n €190 per nacht, al kom je met schoonmaak- en servicekosten al snel op de €250 uit. Toch geen gebruikmaken van de keuken en nog wat centjes over? Ga dan even langs bij de beste restaurants van Parijs.

De straatjes rondom de Eiffeltoren vormen niet per se het mooiste deel van Parijs, maar een uitzicht met de Eiffeltoren pontificaal naast je raam kan best leuk zijn. Steek je dus je hoofd uit dat raam, staat het metalen bouwwerk gewoon aan 't einde van de straat. Toch is het appartement relatief betaalbaar, en voor de authentieke details (schoorsteenmantel, klassieke lijsten) hoef je het ook niet te laten. Op de redactie keken we dan weer wél een beetje verbaasd naar de ietwat random bloemenprint-kussens op het bed, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

Een uiterst betaalbare nieuwkomer, met nog maar vier recensies. Die vier kwamen trouwens wel stuk voor stuk met de volle vijf sterren op de proppen. Snappen we wel, want dit appartement ziet er natuurlijk fantastisch uit en kost maar zo'n €90 per nacht. En vergeet de wijk niet; Montmartre staat bekend om de knusse kunstenaarswoningen en natuurlijk de Sacre Coeur. Bovendien is dat natuurlijk niet het enige dat er te beleven valt. Check bijvoorbeeld ook nog even JAN's selectie met de mooiste musea van Parijs.

Wie zoekt naar een airbnb in Parijs met gratis parkeren: pak deze topper. Dan heb je niet alleen een airbnb met gratis parkeergelegenheid in Parijs, maar ook nog een fijn terras en volledig uitgeruste keuken. Zo'n zeven gasten die je voorgingen hebben de plek beoordeeld; elk met de volle vijf sterren. Je hebt 'm voor ongeveer €170 per nacht, en vergeet niet: je spaart een hoop parkeerkosten uit.

Aan de rand van het 19e arrondissement, Parijs

Op een haar na de volle vijf sterren op Airbnb, en eerlijk, het zonlicht geeft zelden zo'n gouden gloed als in deze airbnb. Lekker knus, op een manier waar je trouwens maar net van moet houden. Kunnen er voor jou bijvoorbeeld nooit genoeg lijstjes aan de muur hangen, hou je van antieke tafels, klassieke tapijten en ietwat oubollige bloemetjesgordijnen, zit je hier goed. Sowieso wel hoor, want er zijn twee slaapkamers, je hebt een keuken en zit in het derde arrondissement; Le Marais.

Rondom het derde arrondissement, Le Marais

Tip: pak de trein naar Parijs (of naar Rome, Milaan en Florence)!

Een airbnb in het centrum van Parijs, met een bijzondere kamerindeling. Eentje waarbij het wel handig is dat je tegelijk met je reisgenoot gaat slapen, want de half glazen wand achter dit bed is de enige afscheiding tussen je bed en de woonkamer met keuken. Het voordeel daarvan is dat het niet te hokkerig is, en het ziet er oprecht goed uit. En deze airbnb heeft meer voordelen: de keuken dus, een wasmachine, een ligging in het centrum en op elke categorie minstens een 4,9 uit 5 sterren.

Rond het 7e arrondissement, Parijs

Voor zo'n €166 per nacht slaap je in deze fijne airbnb vol modern design. Een airbnb met balkon trouwens, waar je ondanks dat het uitzicht nu niet bepaald fenomenaal is, toch lekker kunt zitten. Niet voor niets tikt deze airbnb op een haar na de volle vijf sterren aan. Wasmachine, keuken, in deze airbnb zal het je niet snel aan niets ontbreken. Na je tripje Parijs nog even door naar het Franse zuiden? Bekijk dan ook even deze romantische hotels en airbnb's in de Provence.

Airbnb Le Marais rondom 10e arrondissement, Parijs