Compacte Domotex in 2022 - Interieurjournaal.com

2021-11-17 09:03:49 By : Mr. William YIN

Als compacte beurs in hallen 11, 12 en 13 geeft Domotex 2022 bezoekers de kans om de nieuwste producten en trends te ontdekken. Om dit mogelijk te maken is de toelating onderworpen aan 3G-regelgeving (3G is een Duits acroniem dat staat voor bewijs van vaccinatie, bewijs van herstel of een negatief Covid-testresultaat) en strikte gezondheids- en hygiënemaatregelen in het hele tentoonstellingscomplex.

'Veel van onze exposanten en marktpartners zijn erg geïnteresseerd om weer bij elkaar te komen om de boel een tandje bij te zetten. Anderen worden nog steeds geconfronteerd met pandemiegerelateerde uitdagingen en risico's die zij als potentieel beperkend beschouwen als het gaat om deelname op het terrein. En verschillende heersende omstandigheden, zoals onopgeloste politieke en economische problemen die delen van de wereld treffen, creëren marktonzekerheden. Dit betekent dat veel exposanten hebben besloten om pas in januari 2023 weer deel te nemen aan Domotex", legt Sonia Wedell-Castellano, Global Director Domotex bij Deutsche Messe uit. Toch hebben we ervoor gekozen om in 2022 een toekomstgerichte aanpak door Domotex te organiseren. zal geconcentreerd en compact zijn, met aanpassingen aan de hal en de inrichting van het terrein. Dit aangepaste concept bespreken we de komende dagen met de exposerende bedrijven. Immers, meer dan de helft van de exposanten op de beurs zet zich in voor deelname aan de komende Domotex, dus we werken samen met het gemeenschappelijke doel om het evenement in januari opnieuw te starten.”

Twee van de tentoonstellingscategorieën van de show - namelijk voor handgemaakte tapijten en voor machinaal geweven tapijten - worden samengebracht met de andere aanbieders in hallen 11 en 12. Alle speciale formaten die tot nu toe zijn gepromoot, worden uitgevoerd zoals gepland, op locaties in hal 11, 12 of 13. De exposanten toegewezen in hallen 11 en 13 blijven dus ongewijzigd. Exposanten van installatie- en toepassingstechniek staan ​​nu nog dichter bij hun klanten in hal 13.

Het digitale platform is beschikbaar voor diegenen die niet de mogelijkheid, tijd of zin hebben om de beurs fysiek te bezoeken. Denk hierbij aan Domotex TV met online meetings, live presentaties, interviews en paneldiscussies.

Domotex Hannover wordt gehouden van 13 t/m 16 januari 2022.

www.domotex.de www.hannovermesse.de

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, huis, wonen, project, vloeren, parket, hout, PVC, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, tapijt, pers, oosterse tapijten, kelims, Zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, stoffering, stoffering, stoffering, beurs, show, evenement, evenement, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, gezondheid, corona, covid19, #domotex, #domotex2022, #deutschemesse, #hannoverbeurs, #messe

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.