De nieuwe collectie van het Nederlandse designmerk ZUIVER°

2022-09-24 14:53:44 By : Mr. curry zhang

Zuiver’s herfst- wintercollectie is ontworpen om rust te brengen en transformeert jouw woning tot een perfect escape.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met ZUIVER°

Met de nieuwkomers van het Nederlandse designmerk ZUIVER° wordt het interieur complementair aan je dagelijkse (drukke) leven. Zuiver’s herfst- wintercollectie is namelijk ontworpen om rust te brengen en transformeert jouw woning tot een perfect escape.

De collectie wapent je tegen het koude seizoen: zachte, rustgevende tinten en heldere lijnen zijn verpakt in eenvoud. We zien vooral ongecompliceerde prints en kleuren, vergezeld door sterke blauwtinten. Daarentegen geven de corduroy stoffen en tapijten juist weer structuur aan het geheel. Iets anders: dit seizoen heeft ZUIVER° gekozen voor zwart, dun metaal voor zijn slanke ontwerpen, dat wél behoorlijk sterk is.

ELLE Decoration’s favorieten? Een heleboel, het is namelijk allemaal even fraai. We belichten er hieronder drie, omdat kiezen soms nodig is.

Het zichtbare antwoord op de vraag wat elegantie en schoonheid is? De stoel Bonnet. Variëren is mogelijk, de stoel komt namelijk in vier verschillende kleuren; green, blue, terra cotta en orche.

Het ovale tapijt Olympic, met de kleur indigo in het midden, die met elke baan als een ombre-effect vervaagt naar een zandkleur is de eyecatcher voor het interieur.

Nog zo'n favoriet: de wandrekken River ontworpen door studio APE, omdat het modulaire systeem zo eindeloos te stapelen en combineren is. Het ideale wandmeubel als je het ons vraagt.

De nieuwe collectie is vanaf 22 september verkrijgbaar via zuiver.com