Jardin van Instabilelab - Interieurjournaal.com

2022-07-30 12:03:32 By : Ms. Lisa Huang

Het dessin Jardin is volgens Instabilelab het resultaat van een studie van kleuren en complementaire nuances, die een gevoel van rust en harmonie geven. Beeldend omschrijft het bedrijf dat het dessin de energie van oker, de gratie van perzik, de prestigieuze tonen van cognac en het zachtere met elkaar combineert. Instabilelab-graphics zijn ontworpen in een formaat van 600 x 400 cm, maar kan deels of geheel worden aangepast aan de maat van een muur.

Jardin is ook verkrijgbaar in de twee nieuwe materialen die Instabilelab introduceerde tijdens de meubelbeurs in Milaan, Velluto en Carpetia Royal. Velluto , uiterst verfijnd behang dat herinnert aan de zachte texturen en tactiele percepties van fluweel. Carpetia Royal is een fijn tapijt voor stijlvolle omgevingen, het materiaal is beschikbaar in twee vromen (rechthoekig en rond) en is volgens het bedrijf zacht, glanzend en indrukwekkend.

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, tapijt, karpet, meubelstof, bekleding, producent, stofferen, stoffering, residentieel, project, wand, wandbekleding, afwerking, muur, mural, behang, kunst, #instabilelab

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.