Pien Stieglitz nieuwe winkel in Amsterdam

2022-07-23 01:16:27 By : Ms. Gao Aria

Pepijn Smit van S-P-A-C-E projects nam het interieur van Stieglitz' nieuwe winkel op zich.

Stieglitz heeft zijn eerste winkel in hartje Amsterdam geopend. Een ruimte waar volgens het merk muziek, dans, film en sociale activiteiten samenkomen. Dat zal allemaal best, wij zijn vooral onder de indruk van het interieur gedaan door Pepijn Smit van S-P-A-C-E projects.

Pien Stieglitz, eigenaar van het Amsterdamse modemerk, wist direct op wie ze een beroep wilde doen toen ze het idee kreeg voor haar eerste fysieke winkel: Pepijn Smit van S-P-A-C-E projects. De kleurrijke (bloemen)prints van Stieglitz konden volgens haar door hem het best vertaald worden naar een passend winkelconcept. En gelijk kreeg ze.

Een volledige ruimte bedekt in tapijt, een gemeenschappelijke zithoek, knuffelbare kasten en een harige trap; hier komen de jaren '60 en jaren '70, waar het modemerk graag haar inspiratie uithaalt, mooi samen.

Hier stap je binnen in de wereld van Stieglitz. Een merk dat door Pien Stieglitz werd gestart met een duidelijke visie: 'Ik geloof dat elke vrouw uniek is, met een eeuwenoud vuur in zich. Soms wordt deze vlam gedoofd door de samenleving of door de labels die we elkaar opplakken. Daarom voel ik dat het onze taak is om de motor binnenin weer op te starten.

Met Stieglitz wil ik verschillende werelden samenbrengen en een gemeenschap opbouwen. In deze gemeenschap zal onze eigen tribe vertegenwoordigd worden door onafhankelijke, krachtige en sexy vrouwen.' De winkel is daar weer een toevoeging aan. Kijk voor jezelf.

Op de hoogte blijven? Volg ELLE Decoration NL dan op Facebook en Instagram.