'Ruziënde broers verlammen tapijtimperium'

2022-06-18 20:52:18 By : Ms. Alina Shi

Met een paginagroot verhaal met als kop 'Ruziënde broers verlammen tapijtimperium in Genemuiden' pakt het Financieele Dagblad (FD) flink uit over de problemen die Betap treft. De broers Johan (46) en Arend van Lente (51) van de tapijtonderneming uit Genemuiden (goed voor een omzet van 130 miljoen euro) verschenen gisteren opnieuw (vorig jaar ook al, toen nog met hun inmiddels overleden vader) voor de Ondernemingskamer. De twee praten niet meer met elkaar, omdat beiden van mening zijn dat de ander het bedrijf kapot wilt maken. Een derde bestuurder moet het bedrijf nu uit de ontstane impasse trekken. Dat meldt het FD, dat dinsdag (19 april) de zitting bijwoonde.

De broers liggen al jaren met elkaar in de clinch. (Ook) vader Albert wilde Johan het bedrijf uitwerken. In maart vorig jaar sloeg het noodlot toe, toen hij geheel onverwacht overleed. Daarna werd het stil rond de broers. Die 'rustperiode' bood geen soelaas, want gisteren zaten de directeuren van Betap opnieuw voor de rechter. Beide kemphanen vinden elkaar ongeschikt om het bedrijf in goede banen te leiden. Tijdens de zitting volgden over en weer verwijten waarbij beide mannen blijkbaar het spreekwoord ‘Je moet nooit je eigen nest bevuilen’ niet kennen.

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: wo 20 apr 2022 Auteur: Leo Elenbaas © Wonen360.nl

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | Wonen360.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.