9 x woonspeciaalzaken in het centrum van Den Bosch

2021-12-27 11:15:57 By : Mr. Frank Lee

Is jouw huis toe aan een oppimpbeurt? Geef er een hippe draai aan met een vintage eyecatcher of ga voor één specifieke uitstraling, zoals ‘hotel chic’. Gelukkig kun je in Den Bosch niet alleen terecht bij meubelgiganten, maar hebben we ook bijzondere speciaalzaken waar je absolute pareltjes voor in huis ontdekt. Deze zeven woonspeciaalzaken in Den Bosch zijn absoluut een bezoekje waard!

In deze winkel kijk je je ogen uit. Vintage Room is gespecialiseerd in behang, verlichting en onderdelen. Je koopt hier woonaccessoires met een knipoog. Bijvoorbeeld een luipaard deurknop, Batman legoklok of bloemetjesbehang. Ideaal voor een uitbundig interieur.

Deze prachtige winkel zit aan het eind van de Vughterstraat, maar is je bezoekje zeker waard. De naam verraadt het al: MisterDesign verkoopt design meubels. Wil jij iets anders dan het standaard IKEA-interieur? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Hou jij van de Scandinavische uitstraling in huis? Bij deze Deense winkel vind je leuke woonitems in stijl: krukjes, lampen maar ook kookgerei zoals gouden spatels. Allemaal voor een zacht prijsje. Daarnaast is deze winkel een walhalla voor hobbyisten.

Wil jij iedere dag het gevoel alsof je op vakantie bent? Dat kan met items van Ibizamode, de perfecte winkel om je interieur aan te kleden in tropische sferen. Van een Balinees hemelbed tot een bohemian poef: deze winkel heeft het allemaal.

Niets in huis zorgt voor meer sfeer dan goede verlichting. Bij LampUniek in de Torenstraat kun je terecht voor designverlichting. Lamp in de vorm van een cactus? Hebben ze. Lamp in de vorm van een banaan? Hebben ze ook. Dat zijn pas eyecatchers in je interieur!

Torenstraat 3C, 5211 KK Den Bosch

Westside is een fijne winkel met bijzondere designmeubels, vintage woonaccessoires en prachtige koffietafelboeken. Extra leuk: ze verkopen ook kunst om je huis mee te decoreren.

WESTSIDE Verwersstraat 19-21, 5211 HT 's-Hertogenbosch Nu gesloten Meer informatie Meer informatie

Bij Perry van Living Interiors shop je alles voor een huis met glamour. Bij binnenkomst word je meteen overvallen door de stijl: hotel chic. Het lijkt alsof je een andere wereld binnenstapt en in een chique hotel in het buitenland bent. Perry: “Als daar je hart ligt, slaag je hier sowieso.”

Perry Henkelman kan het zich nog goed herinneren: op de dag dat de Euro fysiek uitkwam (2002), begon hij zijn...

Stap je de drempel over bij Rivièra Maison, dan ruik je direct de heerlijke huisgeur: zeebries. Voor even waan je je in Frankrijk aan de kust met je voeten in het zand. De stijl van de meubels en accessoires past hier goed bij: veel hout, riet en vlechtwerk afgetopt met een laagje chic.

Vliegend tapijt, anyone? Met een handgeknoopt kleed op de vloer wordt het pas écht gezellig in huis. Bij Malalel in de Vughterstraat koop je een Perzisch of modern tapijt. Ideaal bij een Oosters, boho of etnisch interieur.

Woon je het liefst in een urban jungle vol kamerplanten en gezellig groen? Dan sta je vast te popelen om...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Bosch en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Bosch.

5 x tips van hypotheekadviseur Jaimy: ‘Zo koop je nú als starter een huis in Den Bosch’

Aangeboden door Hoogstad Netwerk en Domotica

Aangeboden door de Rijksoverheid: campagne ‘Fit op jouw manier’

Voor de flower lovers: zo krijg je iedere week een vers boeket mét vaas

Blijf op de hoogte van alles uit Den Bosch

© 2021 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden