Aanvulling Identity PVC-collectie - Interieurjournaal.com

2022-05-21 19:13:51 By : Ms. Tina Yu

De aanvulling op de PVC collectie Identity van Hamat is vanaf nu leverbaar. De klanten hebben zelf de keuze gehad hoe zij deze collectie willen presenteren in hun winkel. De presentatie kan in een display met borden of als meerdere handstalen.

Met deze vier nieuwe kwaliteiten, bestaande uit 25 dessins in totaal, is deze PVC-collectie uitgegroeid tot een breed programma. Het hele programma bestaat nu uit negen kwaliteiten met in totaal 59 dessins, te presenteren in drie displays.

In deze aanvulling zijn er drie natuurgetrouwe houtmotieven, met EIR-embossing en vierzijdige v-groef opgenomen: de planken Nature en Rustique en het visgraatmotief Authentic .

 De grootte van de planken zijn verschillend. De dessins van de Nature en Rustique komen overeen met een dessin uit de Authentic collectie. De klant kan zo verschillende groottes van een dessin combineren met dezelfde look-and-feel.

Daarnaast is er ook een tegelmotief toegevoegd aan de Identity PVC collectie: de Stone. Deze kwaliteit is leverbaar in drie verschillende kleuren, met Coral-embossing, vierzijdige v-groef en in drie verschillende tegelgroottes: 45x91 cm, 61x61 cm en 91x91 cm.

Alle PVC vloeren uit de Identity collectie zijn: slijtvast, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, natuurgetrouw, geschikt voor vloerverwarming en hebben brandklasse Bfl-S1. Al het PVC is voorzien van Dry-back en moet volledig verlijmd worden.

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, tegel, visgraat, betonlook, houtlook, registered embossing, EIR, grossier, groothandel, leverancier, #hamat, #identity

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.