Beau Monde's weekendtips | Beau Monde

2021-11-22 14:35:22 By : Tiger Hao

Trends in mode, culinair, interieur, binnen blijven en uitgaan. Kortom, alles wat je leven die glamoureuze touch geeft.

De Amerikaanse grenzen zijn weer open en ook New York City verwelkomt weer bezoekers. Zit jij straks in de grote appel? New York City heeft een speciaal nieuw observatiedek. Bovenop de iconische nieuwe wolkenkrabber One Vanderbilt opent SUMMIT. SUMMIT brengt bezoekers naar het hoogste uitkijkpunt in Midtown, met uitzicht op het Chrysler Building, Empire State Building en het noorden van Central Park. Dankzij de glazen tegels heb je een meer dan panoramisch uitzicht als je meer dan 300 meter boven Madison Avenue staat.

Ga je liever naar een museum? Modeliefhebbers kunnen tot 20 februari 2022 de iconische tentoonstelling Christian Dior: Designer of Dreams bekijken in het Brooklyn Museum. De tentoonstelling gaat over de baanbrekende geschiedenis en erfenis van het House of Dior. Het belicht ook de vele inspiratiebronnen van Dior, waaronder een collectie van meer dan 200 haute couture-kledingstukken, evenals foto's, schetsen, archiefvideo's, vintage parfum-elementen en accessoires. Zeker een bezoek waard! Ontdek meer van New York op nycgo.com.

Een bericht gedeeld door TiNDLE Foods (@tindlefoods)

Amsterdammers opgelet! Dit weekend staat de TiNDLE foodtruck aan de IJ-hallen waar je gratis de nieuwe, plantaardige kip van het merk kunt proeven. Tussen 11:00 en 16:00 uur kun je zelf ervaren hoe lekker de 'kip zonder TokTok' is geworden door een van de hamburgers af te halen. We staan ​​in de rij!

Krijgt jouw huis dit najaar een make-over? We houden van de kleurrijke, warme en romantische patronen die je dit najaar overal zult zien. Van bloemenbehang tot fluwelen roze kussens en van knusse leeshoekjes tot zachte vloerkleden. Op ons verlanglijstje: dit vliesbehang met een chique en klassiek bloemenpatroon. Voor ons eigen paleis!

Als een jong en gezond persoon in een verpleeghuis zou gaan wonen met mensen met dementie, zouden de meeste mensen niet zomaar op dat idee komen. Maar Teun Toebes wel. Sterker nog, hij deed het en schreef er een boek over: Nursing Home. Niet alleen om te ervaren hoe de zorg voor mensen met dementie beter kan, maar vooral om te laten zien dat wij als samenleving ons beeld van dementie moeten bijstellen. Op ontwapenende en ontroerende wijze beschrijft hij de pijnlijke systemen die in de zorg en de samenleving heersen en hoe we die kunnen veranderen. Verpleeghuis is niet alleen een boek over de toekomst van dementie, maar vooral een boek over de toekomst van ons allemaal. Waarom? Want de kans dat dit boek ook over jouw toekomst gaat is één op vijf. Een combinatie van vrolijkheid, fantasie en oprecht activisme – recht uit het hart.

Wil je een bedankje of een complimentje zeggen? Ter ere van het 120-jarig bestaan ​​van het merk liggen er tijdelijk 120 (!) verschillende gratis Milka-chocoladerepen in de schappen. Met teksten als Goed gedaan, je maakt me blij of ik heb je gemist. Voor alle dierbaren die dit najaar wel een opbeurende tekst kunnen gebruiken. En dan hopen dat ze de chocolade met je willen delen... ;)