Caught on camera: 6 ongemakkelijke momenten van beroemde stellen

2022-08-20 14:24:06 By : Mr. Harry Xu

Deze awkward momenten van beroemde koppels werden vastgelegd op camera.

Eerlijk, op de rode loper lijken de meeste koppels perfect. Of nou ja, je weet dan misschien al het een en ander aan gossip, maar de plaatjes zijn om door een ringetje te halen. Zoals laatst bij het MET-gala nog; de knapste koppels op de rode loper. Maar nee, niets menselijks is hen vreemd. Ook beroemdheden kennen die kleine ongemakkelijke momentjes, die – nogal wiedes met tientallen fotografen – door de camera zijn vastgelegd. Alsjeblieft, zes plaatjes ongemak.

Jay-Z en Beyoncé zitten hier niet helemaal op één lijn zitten. Fans van How I Met Your Mother moeten hierbij sowieso denken aan Barney (die van 'legen- wait for it - dary'), die dit dus zo'n beetje elke aflevering overkwam.

Haar toenmalige vriend en later echtgenoot Olivier Sarkozy bedoelde het vast goed, maar onze douze points voor blikken waar je memes van kunt maken, gaan zonder twijfel naar Mary-Kate Olsen.

Helemaal soepel gaat het niet, die kus van Mariah Carey aan haar toenmalige echtgenoot Nick Cannon. Inmiddels gaat Mariah Carey als vrijgezel door het leven (we schetsen hier geen causaal verband).

Echt leuk, zo'n basketbalwedstrijd van de ene universiteit tegen de andere. Aanrader, spanning om te snijden. Wat dat betreft is er binnen het huwelijk van Barack en Michelle Obama meer te beleven; Michelle: 'Er waren momenten dat ik Barack het raam wel uit kon gooien.'

We weten natuurlijk allemaal wat het gênante momentje was rondom Will en Jada Pinkett Smith. Een flink aantal jaar eerder, in 2007, wist het stel ook de nodige aandacht op zich te vestigen. Dit keer een stuk minder agressief overigens.

We missen hier een beetje context, maar relaxt ziet Ben Affleck er niet uit. Wat dat betreft spatten de vonken er bij Bennifer 2.0 méér vanaf, blijkt wel uit de lichaamstaal van Ben Affleck en Jennifer Lopez.