Circulaire akoestische panelen Prestige - Sign+ Magazine

2022-06-18 20:59:24 By : Mr. Changshun Xia

Prestige in Genemuiden viert dit jaar haar 35-jarig bestaan. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en lanceerde onlangs een circulair akoestisch paneel: Decoustic.

Toen Einbert van Rees 35 jaar geleden het bedrijf Prestige in Genemuiden begon, kon hij niet bevroeden dat het zou uitgroeien tot een grote landelijke speler op sign- en printgebied, met 35 medewerkers. Het operationele deel van het bedrijf is door Van Rees (59) inmiddels overgedragen aan twee zoons en een schoonzoon.

Nieuwste ontwikkeling is een paneel dat design combineert met akoestiek: Decoustic. Prestige ontwikkelde dit in samenwerking met een fabrikant. Het akoestische paneel van viltmateriaal is gemaakt van gerecycled tapijt en is volledig circulair. Het materiaal heeft een dikte van 8 mm en een afmeting van 122 bij 244 centimeter. Het is aan beide zijden te beprinten en kan als fotopaneel of in een frame worden geplaatst of rechtstreeks op de muur met kit.

Meer weten over deze nieuwe ontwikkelingen bij Prestige, het akoestische paneel en hoe het bedrijf de komende periode ingaat? Lees dan het volledige artikel ‘Ontwikkeling staat nooit stil’. Het artikel verscheen ook in Sign+ Magazine 4-2022.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Het lukt mij niet om vacatures in te vullen

Als een kind in een snoepwinkel. Zo zullen veel signmakers zich voelen als ze Messe Berlin betreden. Voor meer ‘snoep’ en overdenking zijn twee objecten aan de Kurfürstendamm ook een bezoek waard. Lees verder →

Er zijn signalen dat de tekorten langzaam worden ingelopen, maar wat we de afgelopen maanden meemaakten in de markt voor zelfklevende folies is ongekend. Lees verder →