Cover New Ground thema Domotex - Interieurjournaal.com

2021-12-29 22:21:33 By : Ms. Amber Lu

Het thema staat voor gezond, natuurlijk en duurzaam leven. Dit is volgens organisator Deutsche Messe actueler dan ooit. Cover New Ground staat ook voor een verandering van perspectief, de beurs onderzoekt volgens global director Sonia Wedell-Castellano hoe duurzaam en gezond de materialen zijn waarvan vloeren worden gemaakt. Maar ook de decoratieve rol wordt niet over het hoofd gezien. Een nieuwe horizon, het ontdekken van nieuwe gebieden. Daar staat het thema voor.

Het thema is onderverdeeld drie subthema’s. New Coverings gaat over gezonde woon- en werkomgevingen met milieuvriendelijke materialen en productieprocessen en het streven naar een circulair gebruik. New Grounds toont vloeren als een nieuwe focus voor veeleisende toepassingsgebieden in het pand: tapijten, houten en composietvloeren voor buitenruimtes en de vervagende grens tussen binnen- en buitenruimtes. Ook op andere gebieden vervaagt de grens, want vloerbedekking kan volgens Domotex ook prima op de muur of als deel van het meubilair. New Ways to Market slaat ten slotte op het aanpassen aan veranderende marktsituaties. Zoals onder meer de verkoop via social media.

Zes maanden voor Domotex plaatsvindt is 95% van de vierkante meters al verhuurd volgens organisatie die daarom positief gestemd is. Naast fysiek vindt de beurs ook digitaal plaats.

www.domotex.de www.messe.de www.messe.be www.hannover-beurs.nl

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, outdoor, wellness, health, corona, covid19, #domotex, #domotex2022, #deutschemesse, #hannoverbeurs, #messe,

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.