First Dates-barman Victor showt nieuwe vriendin op rode loper

2022-07-02 01:21:16 By : Mr. jeff king

En ze is knáp!

Barman Victor van First Dates: is niet heel Nederland minstens een kléín beetje verliefd op hem (geweest)? Ik denk in ieder geval dat de vrouwen dan ook in de rij stonden toen Victor afgelopen zomer bekend maakte dat hij en zijn toenmalige vriendin uit elkaar waren. Maar, liet hij toen weten, Victor was nog niet toe aan daten. Inmiddels wel, zo blijkt, want hij verscheen met nieuwe geliefde Renee op de rode loper – en ze geven zelfs aan langzamerhand samen op zoek te zijn naar een huis.

Ook leuk om te zien: zó zag First Dates-barman Victor er vroeger uit >

In november vertelde Victor al aan Shownieuws dat hij "tussen een begrafenis en een bruiloft in" (whatever that may mean) iemand had ontmoet, en dat ze er "echt vol" voor gingen met z'n tweeën. Twee weken nadat de tortelduiven elkaar hadden leren kennen, zaten ze namelijk al samen op Curaçao.

"Het is één avontuur", zegt Victor in een video van Shownieuws. De knappe Renee vult aan: "Het is een echt fantastische man, ik kan niks anders zeggen. Verliefd vanaf het moment dat ik hem zag."

Barman Victor van First Dates: "Als vrouwen mij willen versieren aan de bar, is dat niet zo slim" >

De twee kennen elkaar nu bijna een jaar, maar gaan er nog steeds voor: "Huizenjacht is op dit moment een hot topic", vertelt Victor. "En voor de rest loopt het allemaal lekker door." "We zijn voorzichtig aan het kijken," voegt Renee hier nog een beetje nuancerend aan toe. Je ziet de twee, die er héérlijk verliefd uitzien, op de foto hieronder: