Hennie van der Most verkoopt De Koperen Hoogte aan Chinees bedrijf

2022-09-10 14:34:26 By : Ms. Yatianjing .

De tot hotel en restaurant omgebouwde watertoren aan snelweg A28 in Zwolle, is per 1 augustus verkocht aan een Chinese onderneming. Zij hebben grootste plannen met het gebouw. De voormalige eigenaar Hennie van der Most wil zich vol op Rotterdam richten.

Michael Yang, die het woord voert namens zijn familie, had al een megarestaurant in Duiven. Het is de bedoeling dat zijn broer de nieuwe horecazaak gaat runnen. Zo staat te lezen in De Stentor. De nieuwe eigenaren laten het pand eerst verbouwen. Sinds 1 juli waren het hotel, de restaurants en de overige ruimtes voor feesten en partijen in het gebouw gesloten. Over de aankoopprijs is niks bekendgemaakt.

“Er komt nieuw behang, tapijt en nieuwe meubels. Er was sinds begin deze eeuw niks meer aan gedaan. Het blijft een combinatie van restaurant voor honderden eters en hotel met zeventien kamers, waarbij ook ruimte is voor feesten en partijen. De plek voor vissers naast het gebouw blijft”, meldt Yang aan de krant. Hij laat het team bestaande uit tien vaste krachten er werken. Wel komt er een eigen concept waarbij gasten à la carte eten kunnen bestellen. Rond 1 november verwacht Yang open te kunnen.

Foto: niet een foto van De Koperen Hoogte

De digitalisering van onze maatschappij versnelt. Ook het ondertekenen van overeenkomsten gebeurt steeds vaker digitaal. Veel overheidsinstanties, banken en leveranciers werken er inmiddels mee. Gedurende de coronatijd bleek dat overeenkomsten vaker dan ooit digitaal werden gesloten. Over niet al te ...

Wat hebben wij een mooie zomer achter de rug. Alles was open, we waren helemaal vrij en het zonnetje scheen. Ook zaken liepen uitstekend. Ondanks alle uitdagingen zijn in de horeca hartstikke mooie omzetten gedraaid. Zelf heb ik ook de tijd genomen om op te laden. Nu maar kijken wat de rest van h ...

Verfrissend, eerlijk en ongedwongen. Dat is het vernieuwde concept van Carstens. De brasserie, gelegen tegenover het Amsterdam Centraal Station, opende afgelopen donderdag 8 september haar deuren. Met eerlijke smaken, dagverse producten en innovatieve creaties neemt de stadse brasserie gasten mee ...

Het wordt voor sommige ondernemers mogelijk om de aflossingstermijn van de coronabelastingschuld te verlengen van 5 naar 7 jaar. Het gaat hierbij om in de kern gezonde ondernemingen met een schuld van meer dan €10.000. Het kabinet herkent dat de nood bij sommige mkb-bedrijven met belastingschul ...

Supperclub vernieuwt haar naam door de komst van een nieuw horecaconcept. Het bedrijf tot voor kort bestaande uit vier onderdelen: het restaurant, de club, de cruise en clothing - opent binnenkort een boutique hotel. De Supperclub als hoofdmerk gaat daarom verder als SUPPER. Dit jaar bestaat de S ...

De herfst is de periode van warme chocolademelk, glühwein, dekentjes op het terras en wildgerecht. Maar dit prachtige seizoen biedt meer dan producten alleen. De herfst staat boordevol evenementen en bijzondere dagen waar jij als horecaondernemer extra omzet uit kan halen. In dit artikel zetten ...