Heriz is dé oosterse tapijtspecialist van de stad: 'Koop nu met 50% korting' - vlakbij Rotterdam

2021-12-06 23:56:14 By : Mr. Rifrano SZ

Nadereh Andacheh verkoopt sinds 1994 echte Perzische en Oosterse tapijten. Eerst in Haarlem, nu in Rotterdam. Volgens de Iraanse ondernemer heeft ze tapijten voor elk interieur. Nadereh: “Van prachtig klassiek tot trendy en modern. Met de eindejaarsactie die nu loopt, zijn ze ook nog eens heel betaalbaar.”

De familie van Nadereh koopt alle tapijten zelf en weet precies waar ze vandaan komen. “Mijn broer heeft een groothandel in Oosterse tapijten”, vertelt de eigenaar. “Hij reist veel door India, Pakistan, Afghanistan en China op zoek naar de mooiste tapijten. Zelf reis ik meerdere keren per jaar naar Iran. Daar ga ik samen met mijn vader op zoek naar mooie tapijten. Het is dus echt een familiebedrijf.”

Zelf staat Nadereh zes dagen per week in de winkel aan de Goudsesingel, waar je in een zee van kleur stapt. “De winkel heeft een totale oppervlakte van driehonderd vierkante meter. Wij hebben een ruim assortiment in veel verschillende prijsklassen. Het duurste tapijt is een handgeknoopt Perzisch tapijt van echte zijde. Dat kost € 16000. We hebben ook prachtige Oosterse tapijten vanaf € 200 en kussens voor € 50. Genoeg keuze voor iedereen!”

Lees verder na de foto's

Volgens Nadereh is er voor ieders smaak een mooi tapijt. “Sommige tapijten zijn harder van kleur en drukker van patroon. Andere tapijten zijn zachter en stiller. Het hangt af van wat je leuk vindt, maar ik weet zeker dat er voor iedereen een tapijt is. Dat kan een klassiek Perzisch tapijt zijn, maar ook een moderner tapijt.”

Naast het verkopen van een breed assortiment nieuwe tapijten kunt u bij Heriz Carpets ook terecht voor reparatie en onderhoud. “Als je je tapijt goed onderhoudt, gaat het lang mee. Reiniging zal de originele kleuren herstellen. Onze prijs- en tevredenheidsgarantie en onze vakkundige restaurateurs zorgen ervoor dat u lang van uw tapijt kunt genieten.”

“Als je op zoek bent naar een mooi tapijt, dan nodig ik je graag uit om dit jaar langs te komen”, zegt Nadereh. “We zijn net begonnen met de eindejaarsactie. Dat betekent dat je tussen de twintig en vijftig procent korting krijgt op een groot assortiment tapijten in de winkel. Ik sta in de winkel met koffie, thee en iets lekkers om iedereen te ontvangen en goed advies te geven.”

Wilt u meer weten over het assortiment Heriz Carpets? Ga naar de website en bekijk het grote aanbod aan tapijten.

Veel baby's dit jaar geboren: zo gaat dat in Rotterdam

Aangeboden door Monuta Rotterdam Memoriam

Kerstboom in Rotterdam: hier koop je er een

Aangeboden door Monuta Rotterdam Memoriam

Aangeboden door Monuta Rotterdam Memoriam

Blijf op de hoogte van alles uit Rotterdam

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden