Instagramaccount Interieurterreur licht bizarre interieurs uit (en ook van dit Zoetermeers huis) - indebuurt Zoetermeer

2022-06-18 20:56:30 By : Ms. Coco Qing

Via het Instagramaccount Interieurterreur zien meer dan 50.000 mensen elke dag een huis met een, op zijn zachtst gezegd, bijzondere woonstijl. Via het platform worden Fundahuizen met een bizar interieur gedeeld. Dit Zoetermeers huis stond in 2021 al te koop. Het leek op het eerste gezicht heel gewoon totdat je verder kijkt naar de foto’s.

Het gaat om een hoekwoning aan de Vermeerstraat in het Oude Dorp. De woning stond in april 2021 te koop voor 425.000 euro. Voor de deur staan brave plantjes en een grote roofvogel ter decoratie. Op het eerste gezicht niks dat valt onder de categorie ‘interieurterreur’.

Maar de foto’s van de binnenkant laten een heel ander beeld zien. De entreehal was toentertijd roze en voorzien van gordijntjes. De woonkamer zag er gedateerd uit met een houten plafond, donkerrood tapijt en een bruine keuken. Volgers van dit Instagramaccount vroegen zich af of de zogenaamde urnen op de plank in de muziekkamer echt zijn. En de meesten vonden het toilet en vooral de wc-rol-houder hilarisch.

A post shared by interieurterreur (@interieurterreur)

Na de verkoop is deze hoekwoning uit 1959 volledig gerenoveerd en in november 2021 weer te koop gezet. In februari 2022 is de woning opnieuw verkocht. Benieuwd hoe de woning er uit zag na de renovatie? Bekijk dat het filmpje hieronder. Wat een verschil!

Misschien volg je deze Zoetermeerse moeder al op Instagram, want met ruim vierduizend volgers zou dat zomaar kunnen. Ellen Schot…

Ruim veertig jaar woon en werk ik in Zoetermeer en ken ik de stad dus op mijn duimpje. Je kunt mij meestal fietsend vinden in de verschillende wijken, in het Stadshart en in de Dorpsstraat, op weg voor een interview of een boodschapje. Ontdek samen met indebuurt Zoetermeer unieke plekken, nieuws, weetjes en verhalen. We komen elkaar vast eens tegen!

Maak kans op een cadeaubon voor Center Parcs

Zin in een weekendje Center Parcs? indebuurt verloot 3 waardebonnen 

Dit is wat je moet doen bij brand in Zoetermeer

Eindelijk is er een écht origineel cadeau op de markt: en hier koop je hem in Zoetermeer

Aangeboden door Mijn eerste 18 jaar

Nieuwe haring in Zoetermeer: ‘Pas na de vierde proef je echt de smaak’

Blijf op de hoogte van alles uit Zoetermeer

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden