Nieuwe exposanten Brussel 2021 - Interieurjournaal.com

2021-11-22 14:35:15 By : Mr. Evan Lee

Na bijna twee jaar zonder beurs hebben de exposanten van de Meubelbeurs Brussel heel wat te bieden. Natuurlijk de bekende namen, maar dit jaar staan ​​er weer veel nieuwe exposanten op de beurs, die zeker een bezoekje waard zijn. Per zaal een aantal voorbeelden.

In hal 3 vindt u de meubels van Bodahl uit Denemarken en de stoelen van Dion uit Polen. Daarnaast heeft Square nog drie andere nieuwe namen: Crest, Vis Comoda en Nicoletti die na enkele jaren afwezigheid opnieuw voor Brussel kiest.

In hal 4 vind je unieke tafels in epoxyhars van het nieuwe Belgische merk Odysseedesign, banken van het Franse Neology en massief houten meubelen van Wimmer uit Duitsland.

Hal 5 heeft grotendeels dezelfde indeling, met de bekende Belgische fabrikanten. Maar ook hier zijn twee nieuwe namen te spotten: Up2date brengt haar succesvolle collecties relaxatie onder het merk Modulax en De Eiken Zetel toont de frisse collectie woonmeubelen van &dez. Dit designmerk maakt zijn debuut op de Brusselse beurs. Het merk brengt het tweede hoofdstuk van de collectie met de titel: 'Het mystieke leven in de tuin'. Denk aan weelderige bloemen, aardetinten, fluitende vogels en felle kleuren. Het modulaire zitmeubel (foto 1) vormt de basis van de collectie en wordt aangevuld met woonprogramma's, accessoires en tapijten.

Ook nieuw is het slaapconcept Midnight van De Eiken Zetel, een collectie jonge en trendy slaapbanken.

Vorig jaar zouden de exposanten in de beddengoedhal Brussels by Night in de schijnwerpers worden gezet. Editie 2020 heeft helaas niet kunnen doorgaan, maar uitstel betekent geen aanpassing. Elke ochtend van zondag tot dinsdag is er een speciaal welkom voor alle bezoekers in hal 6. In Brussels by Night zijn de nieuwe namen de Belgische Ergomat, Snoooze en Van Janssen, de Nederlandse rebellen van Steel&Stockings, Senactive uit Polen en Gemega en Trivilita uit Litouwen .

Ook in hal 8 zien we veel bekende namen. Alle drie de nieuwe exposanten komen uit Nederland: Stylerz is helemaal nieuw, De Eekhoorn, Eleonora, By-Boo en Sevn zijn na een tijdje weer te zien in Brussel. En over Nederland gesproken, in Holland à la Carte in de Patio is Beside Rugs de enige nieuwe exposant.

Ten slotte zijn er in hal 9 zeven nieuwe namen: het Belgische bedrijf Europe koos dit jaar voor Brussel. Verder vind je Doga Bedding en Taf Boxsprings uit Nederland, Atreve, Plastiko en S Group uit Polen en Teppiche Lalee uit Duitsland.

Bekijk de volledige lijst met exposanten of volg Facebook voor het allerlaatste nieuws van de beurs. De Meubelbeurs Brussel vindt plaats van 7 tot 10 november in Brussels Expo.

Brusselse meubelbeurs, beurs, evenement, evenement, tentoonstelling, meubelen, meubelen, wonen, home, living, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapindustrie, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapstandhouder, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaïek, award, winnaar, prijs, presentatie, balthazar, champagne, crisis, corona, covid-19, #meubelbeursbrussel, #mbb , #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursbe, #brusselsbynight

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.