Ontwerp van Circuform opgenomen in vijf musea

2022-06-18 20:54:53 By : Ms. Emily Jia

Circuform, een nieuw merk in de meubelsector, produceert industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Het bedrijf omschrijft haar collectie als een verzameling van ' oude legendes en nieuwe helden in Dutch Design'. Een van de ontwerpen is REX, dat sinds kort in vijf musea te bewonderen is:  Depot Boijmans van Beuningen, Stedelijk Amsterdam, Die Neue Sammlung, Gents Design Museum en het Vitra Designmuseum. REX is het prijswinnende ontwerp van Ineke Hans uit 2011 in een nieuw jasje.  Het oude ontwerp is constructief aangepast en de productiemallen zijn opnieuw vervaardigd en geschikt gemaakt voor gerecycled nylon. De productie heeft een zo laag mogelijke ecologische impact. Zo wordt REX gemaakt uit gerecycled nylon van onder andere kantoorstoel onderdelen, visnetten en tapijt.

REX is een stoel voor op kantoor, de zorg, in het onderwijs, de horeca en thuis. Eigenlijk overal dus en ook geschikt voor zwaar gebruik in openbare ruimtes. De stoel is duurzaam, reparabel en volledig recyclebaar. Meer informatie: Circuform Strijkviertel 48A 3454 PN De Meern +31 (0)30 737 12 03 info@circuform.com www.circuform.com

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | Wonen360.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.

="//js.users.51.la/21220073.js">