Shaw Contract naar Nederland - Interieurjournaal.com

2021-11-22 14:29:22 By : Mr. dongbiao ji

In de showroom in Oosterhout wil het merk haar producten laten zien aan architecten, vloerenbedrijven en eindgebruikers. Dit zijn tapijttegelcollecties geproduceerd in de fabriek van Shaw Contract in Schotland. Volgens het bedrijf is de prijs interessant en kan het een snelle levertijd garanderen. Op de foto nieuwe vloertegel collectie Color Construct.

Shaw Contract, dat al showrooms heeft in Londen, Parijs en Dubai, heeft het pand sinds 1995 overgenomen van voormalig dealer P&R Trading, distributeur van Shaw Contract in Nederland. Het bedrijf is ook van plan om een ​​deel van zijn EMEA-klantenserviceteam in Oosterhout. De toevoeging van marketing- en financiële ondersteunende functies zijn ook gepland.

Het team van Dutch Shaw Contract bestaat uit twee accountmanagers. Sacha van Eibergen Santahagens, voormalig mede-eigenaar van P&R Trading, en Elisabeth Korenhof, met ervaring in de contractmarkt in de regio Den Haag en Rotterdam. Ze gaat voor het bedrijf nieuwe relaties aangaan met architecten, vloerders en eindgebruikers in de Randstad. Lars Huppertz, regionaal vice-president voor Europa, zal het verkoopteam leiden.

www.shawcontract.com www.shawfloors.com

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, huis, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, tapijttegel, tegel, stoffering, #Shaw, #Shawcontract

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.