Tapijttegel Reveal - Architectuur.nl

2021-11-17 09:04:22 By : Stephen Chen

Reveal tapijtplanken is een nieuw product van Desso. Het ontwerp van de tegels is bijzonder door de veranderingen in de texturen van het tapijt op een enkele plank, het is de eerste “Tipshear” tapijtplank van Desso. Reveal combineert een gestructureerde lussenpool met een gesneden pool. 

Het ontwerp van Reveal is gericht op veranderende texturen en biedt een keuze uit twaalf kleuren, waaronder acht neutrale en vier fellere accentkleuren. Reveal is verkrijgbaar in planken en wordt in één richting gelegd, waardoor de pool soepel door een kamer kan bewegen. De combinatie van twee kleuren vormt heldere lijnen die zones in een kantooromgeving afbakenen en samenwerking stimuleren.

Reveal komt tot zijn recht in zowel grote als kleine kantoorruimtes en combineert een comfortabele uitstraling met een duidelijke nadruk op duurzaamheid. Reveal wordt standaard geleverd met een EcoBase™-rug, die upcycled verwerkt calciumcarbonaat (kalk) van lokale drinkwaterbedrijven bevat. De backing is 100% recyclebaar in Desso's eigen productieproces. Tien van de kleuren bevatten 100% ECONYL® en de andere twee kleuren bevatten 75% ECONYL®.

Meer vloerkleden en karpetten vind je op www.bouwproducten.nl

Ontvang wekelijks het laatste architectuurnieuws en informatie in je mailbox.

Een speciaal nummer over brandveiligheid in de bouw.

Concrete praktijkvoorbeelden, producten en verhalen van experts. Een overzicht van alle ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid.

Meer informatie? U kunt nu de Bouwspecial Brandveiligheid bestellen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Architectuur.nl is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden.

Dit is een moderne website die Javascript nodig heeft om te werken. Zet het alsjeblieft aan!