Vloerenfabrikant Interface brengt collectie speciaal voor hospitality ruimtes op de markt

2022-06-18 20:55:23 By : Mr. Eddie Zheng

Vloerenfabrikant Interface lanceert vandaag haar eerste collectie modulair tapijt, nora® rubber vloerbedekking en LVT speciaal ontworpen voor hospitality ruimtes. "Een inspirerende ruimte zorgt ervoor dat mensen er langer willen blijven en het verbetert de werkervaring van het personeel. Bovendien helpt de CO2-neutrale collectie bedrijven met het behalen van milieudoelstellingen. Uit ervaring weten we dat het juiste vloerontwerp bijdraagt aan hoe gasten zich zullen voelen als ze tijd doorbrengen op die plaatsen," aldus Ivan Sunde, Hospitality Business Development Director bij Interface.

De collectie heeft 21 nieuwe, modulaire designs die naadloos aansluiten bij drie LVT-collecties in de huidige collectie (Iridescence, Level Set® en Look Both Ways®). De designs bieden nieuwe ontwerpmogelijkheden voor ruimtes die bedoeld zijn om te ontspannen, te werken of te dineren. Voor keukens en trappenhuizen bieden de rubber vloerbedekkingen norament® 926, noraplan® line en noraplan® unita, naast LVT en tapijttegels, onderhoudsarme oplossingen die in vrijwel elke ruimte passen.

"Deze collectie is geïnspireerd door de wens om unieke en diverse ruimtes te vieren", zegt Mandy Leeming, Design Director bij Interface. "Ons ontwerpteam onderzocht cultuur en erfgoed en combineerde dat met textuur en kleur om een collectie samen te stellen die representatief is voor de klant van vandaag. Het adaptieve vloerenportfolio biedt de flexibiliteit en uniformiteit die ontwerpers nodig hebben om de juiste ruimte voor hun klant te creëren."

De Hospitality-collectie biedt zes inspirerende kleurgroepen:

- Serene en Pure zijn neutrale paletten;

- Allure bevat rijkere tinten;

- Earth heeft op de natuur geïnspireerde kleuren;

- Opulence en Vibrance zijn fellere, avontuurlijke kleuren.

De tapijttegels, LVT en nora® rubber zijn 100% CO2-neutraal. Klik hier voor meer informatie over Carbon Neutral Floors ™.

Interface levert vloeroplossingen aan onder meer kantoren, ziekenhuizen, scholen, en nu ook aan ruimtes die geschikt zijn voor hospitality. Interface vierde in 2019 de Mission Zero successen van het bedrijf, zoals het reduceren van de CO2-voetafdruk van haar tapijttegels met gemiddeld 76%. Vervolgens lanceerde Interface de Climate Take Back-missie met het doel om tegen 2040 een CO2-negatieve onderneming te zijn. Kijk op de website van Interface voor meer informatie over de Hospitality collectie, de CO2-negatieve producten en over de inspanningen van het bedrijf om de CO2-voetafdruk en die van de gebouwde omgeving te verkleinen.

Meteen op de hoogte van het laatste architectuurnieuws?

De Architectura-nieuwsbrief biedt een boeiende mix van actualiteit, projectbeschrijvingen, opiniestukken, productinnovaties, info over evenementen, maar video's, podcasts en zoveel meer.

Schrijf je nu in en ontvang onze wekelijkse nieuwsbrieven in jouw mailbox.

Meteen op de hoogte van het laatste architectuurnieuws?

De Architectura-nieuwsbrief biedt een boeiende mix van actualiteit, projectbeschrijvingen, opiniestukken, productinnovaties, info over evenementen, maar video's, podcasts en zoveel meer.

Schrijf je nu in en ontvang onze wekelijkse nieuwsbrieven in jouw mailbox.

Lazarijstraat 168 3500 Hasselt info@architectura.be