Vloeroplossingen van IVC Commercial - Architectuur.nl

2021-11-22 14:36:58 By : Mr. Henry Feng

IVC Commercial is een wereldspeler in het ontwerpen en produceren van vloeroplossingen, waaronder tapijttegels, luxe vinyltegels (LVT) en heterogeen vinyl. Als commerciële divisie van IVC Group maken we vloeren voor gebruik in zakelijke, publieke en private omgevingen. Met 1.800 medewerkers, 10 productielocaties in Europa, Rusland en de VS en een capaciteit van 180.000.000 m² per jaar is IVC Group 's werelds snelst groeiende vloerenbedrijf.

We verbeteren de productiviteit en het welzijn door toekomstgerichte vloeroplossingen die productieve werkplekken creëren, de winkelervaring naar een hoger niveau tillen, een huis transformeren in een thuis, de basis leggen voor onderwijs en uitblinken in hygiëne, slipweerstand en stijl. Wat het project ook is, IVC Commercial heeft een vloeroplossing die aan de behoeften voldoet. We gaan verder dan vloeren en bieden kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid in elke sector. Onze vinylvloeren en tapijttegels zijn geschikt voor elke toepassing. Zie ook onze video

Bij IVC Commercial zoeken we naar wat voor jou belangrijk is en maken we dat ook voor ons. Door uw behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden voor uw uitdagingen, verdienen we uw vertrouwen en verbeteren we het leven van uw klanten door de acties die we ondernemen. Met onze vloeren die zijn ontworpen om een ​​positieve invloed te hebben op het welzijn en de productiviteit, helpen we u een omgeving te creëren die voldoet aan de behoeften van uw klanten.

Wij zijn van mening dat een goed ontwerp mogelijk moet zijn voor alle commerciële en gemeentelijke interieurs, daarom ontwikkelen we oplossingen die betaalbaarder en gemakkelijker te implementeren zijn. Door vloeren te creëren die boeiende omgevingen creëren door middel van een goed ontwerp en hoge prestaties, terwijl ze waarde en innovatieve manieren bieden om de installatie te vereenvoudigen, helpen we u te voldoen aan de behoeften van uw klanten.

Als onderdeel van onze ambitie om in 2040 nul impact te hebben, zijn de acties die we ondernemen stappen in de richting van dit doel. Op het gebied van design, productontwikkeling en geavanceerde fabricage doen we meer om een ​​circulaire aanpak voor de toekomst te ontwikkelen. Van een 100% Europese toeleveringsketen en het gebruik van hernieuwbare energie uit ons eigen windpark tot producten gemaakt met gerecycled materiaal van de grootste PVC-recyclingfabriek in de industrie die zelfs de impact van de installatie elimineert. Zo gaan we voor een circulaire toekomst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Architectuur.nl is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden.

Dit is een moderne website die Javascript nodig heeft om te werken. Zet het alsjeblieft aan!