Wat een verschil! Dit Eindhovense appartement kreeg een flinke make-over - indebuurt Eindhoven

2022-08-13 14:53:03 By : Mr. Daosen Liao

Ben jij ook zo gek op de voor-en-na-foto’s van huizen die een make-over kregen? Dan ken je het Instagramaccount Fundamakeovers misschien wel. Voor dit account speurt Beitske de Jong naar huizen die zijn opgeknapt en binnen een jaar weer op Funda staan.

Zo kwamen we dit appartement aan het St Plechelmuspad 31 tegen. De oude vraagprijs was 175.000 euro voor 51 vierkante meter. Nu betaal je voor hetzelfde stekkie 250.000 euro voor 50 vierkante meter. Een waardestijging van ‘slechts’ 75.000 euro. Toch herken je de woning voor dit prijsverschil niet meer terug.

Door de verbouwing heeft het tweekamerappartement uit 1960 een frisse uitstraling gekregen. Zo is het gele behang in de woonkamer vervangen door strakke, witte muren. In plaats van de grijze tapijttegels ligt er nu een lichte laminaatvloer mét vloerverwarming. Ook de verouderde keuken heeft een metamorfose gekregen. Er zit een compleet nieuwe keuken in met groene keukenkastjes en zwarte details. En de badkamer, daarvan valt je mond pas echt open. De saaie ruimte met witte tegels is omgetoverd tot een luxe badkamer met ruime inloopdouche. Check hieronder de before and after.

Tekst loopt door onder het swipe-bericht >

A post shared by Funda Makeovers (@fundamakeovers)

De reacties onder de post van de make-over zijn erg positief. “Wow! Vind het nog niet eens zo’n groot prijsverschil als je ziet hoe erg het verbeterd is”, plaatst Kelly.illustration onder het bericht. Frauwendling is benieuwd naar het budget voor de verbouwing. “Dat moet heel slim ingezet zijn.” En Jobhaes reageert: “Vakwerk, mooi gedaan”.

Wil je meer zien van dit Funda-pareltje? Bekijk dan alle foto’s op Funda via deze link. Het appartement is inmiddels verkocht, maar wie weet geeft de make-over je inspiratie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Eindhoven en blijf op de hoogte van alles over en rondom Eindhoven.

Avonturiers opgelet: hier vind je het grootste klimparcours van de Benelux

Aangeboden door IJzeren Man Vught

Aangeboden door Soontiëns Tuincentrum en Hoveniers

Aangeboden door IJzeren Man Vught

Eindhovense zangeres Gaidaa trad op bij North Sea Jazz: ‘Durf jezelf kwetsbaar op te stellen’

Blijf op de hoogte van alles uit Eindhoven

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden