Handgetuft tapijt - Fabriek, leveranciers, fabrikanten

Onze producten worden algemeen erkend en vertrouwd door gebruikers en kunnen voldoen aan de voortdurend veranderende economische en sociale behoeften voor: Tapijtplank,Vloer tapijt,Tapijtwinkels.Wij heten vrienden uit alle geledingen van de samenleving van harte welkom om wederzijdse samenwerking te zoeken en een briljante en prachtige toekomst te creëren. Het product wordt geleverd aan de hele wereld, zoals Europa, Amerika, Australië, Bangalore ,Bolivia ,Singapore ,Mocht een van deze items u echt interesseren, laat het ons dan weten. Na ontvangst van uw gedetailleerde specificaties maken wij graag een prijsopgave. We hebben onze persoonlijke gespecialiseerde R & D-ingenieurs om aan alle vereisten te voldoen. We kijken ernaar uit om uw vragen snel te ontvangen en hopen in de toekomst de kans te krijgen om met u samen te werken. Welkom om een ​​kijkje te nemen in onze organisatie.
 • Tarkett recycleert vloer voor IKEA in Aarlen - bouwenwonen.net

  © 2002 - 2022 Shift Networks BV

 • Susanne verlaat Bolon - Interieurjournaal.com

  Afgelopen december maakte Houben (foto; Linkedin) de overstap van de bekende groothandel Headlam naar de projectsector, waar ze namens makelaarsbedrijf Brandt bv de Zweedse tapijtfabrikant Bolon ve

 • Jennifer Aniston is de koningin van casual chique looks

  Een mooie jeans, een simpel wit T-shirt en goede accessoires: veel meer heeft Jen An niet nodig.

  Een mooie jeans, een simpel wit T-shirt en goede accessoires: veel meer heeft Jennifer Anis

 • Interieur veranderen? Kies voor industrieel! - Regio Leidsche Rijn

  Ben je toe aan een nieuw interieur? Wat dacht je van de industriële stijl? Dit is een stoere stijl, waarbij gebruik wordt gemaakt van robuuste en natuurlijke elementen, zoals staal, rotan en hout.

 • ;