Nieuwwaarderegeling woonverzekering - Centraal Beheer

2022-09-03 11:01:55 By : Ms. Irene Zhang

U heeft schade aan uw iPhone. U kocht de iPhone 1,5 jaar geleden voor € 650,-. De iPhone kan helaas niet meer gerepareerd worden. Dezelfde iPhone kost nu € 590,-. U krijgt € 590,- van ons. Dat is de nieuwwaarde van de iPhone. Koos u een eigen risico? Dan trekken wij uw eigen risico af van het bedrag dat u krijgt.

Om de waarde te bepalen gebruikt u bovenstaande tabel of de afschrijvingslijst. U ziet in de tabel hoeveel procent uw spullen per jaar minder waard worden. De iPhone in het voorbeeld is meer waard dan 40% van het bedrag dat u er voor betaalde. Daarom krijgt u de nieuwwaarde. Is de iPhone ouder dan 2 jaar? Dan krijgt u de dagwaarde van de telefoon.

Bij onze Inboedelverzekering kiest u zelf of u een eigen risico wilt. U kunt kiezen voor een eigen risico van € 100,- of € 200,-. Kiest u voor een eigen risico? Dan betaalt u minder premie.

Bekijk en vergelijk de premie van onze Woonverzekeringen. En kies de beste verzekering voor uw situatie. U betaalt minder premie als u kiest voor een eigen risico.