De natuur als inspiratiebron - Al het nieuws uit Leidschendam en Voorburg

2022-10-01 15:17:20 By : Ms. Min Miao

De tapijt als een natuurlijk kunstwerk op de vloer. De nieuwe Desso Canvas Collectie bewijst dat een vloerbedekking meer is dan alleen een stuk stof. Met abstracte en botanische patronen op de grond geef je jouw woning een nieuw gezicht

Het ziet er inderdaad prachtig uit. Met de uitstraling van een luxe geweven stof creëer je met deze vloer een rijke sfeer in het interieur met een tijdloos en ingetogen chic karakter. De collectie biedt daarnaast veel verschillende dessins en tinten zodat je altijd iets van je gading vindt.

De natuur vormt een inspiratiebron in elk hedendaags interieur, waarbij er gespeeld wordt met verschillende texturen, lagen en organische vormen. Desso biedt je de mogelijkheid een kleed op maat te maken in een vorm naar keuze. Dit dessin doet denken aan de structuur van textiel, beton en natuursteen en coördineert goed met deze architectonische materialen. Het contrast tussen de donkere en lichtere garens die gebruikt, zijn geeft diepte en een doorleefde look & feel. 

De warme, neutrale tonen en structuren van zandstranden zijn ook een bron van inspiratie voor het interieur. Dat laat de Canvas Waeve collectie zien. Hierbij wordt een strakke, zachte vloer gelegd, als vloerkleed of kamerbreed. Het zorgt voor comfort en een optimale akoestiek in de ruimte. 

Het vervolg op de vorige film van Downtown Abbey, ‘Downton Abbey - A New Era’ is op donderdag 13 oktober om 20:00 uur te zien in Het Veur Theater.

In het weekend van 1 en 2 oktober bestaat de Leidschendamse Carnavalsvereniging De Damzwabbers 50 jaar!

“Een specialist in lekker zitten, dat zijn we al meer dan dertig jaar”, zegt Marcel Struijk van Inter Comfort. Met een ruime collectie relaxfauteuils en banken timmert Inter Comf..

Opmerkelijk. In Antwerpen is een vrouw verboden om contact te onderhouden met een chimpansee. Dame meent een verhouding te hebben met Jaap Aap. Ze geeft hem dagelijks handkusjes.

Foto genomen vanuit het balkengat van houtzaagmolen De Salamander aan de Vliet in Leidschendam (foto: Wilma van der Loo).

Ondanks een wilde achtervolging in Den Haag door een schietende politieagent, die daartoe zelfs een taxi had gevorderd, verdween de roekeloos rijdende automobilist uiteindelijk..

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen komen zaterdag 1 oktober naar Theater Ludens met hun cabaretprogramma ‘Vuile Huichelaar. Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedje..

In het dossier Vlietland lijkt volgens Burgerinitiatief Vlietland het misverstand te bestaan dat de politiek binnenkort een keuze moet maken tussen twee kwaden: het oude..

Wrkshop en Blend One werken samen om de buurt bij elkaar te brengen. De twee bedrijven die naast elkaar gevestigd zijn op de van de Wateringelaan, nodigen op donderdag 6 oktober..

Direct een melding bij belangrijk nieuws?

Druk dan op onderstaande knop om gratis push notificaties in te schakelen.