Deze items geven je interieur een luxe uitstraling

2021-11-22 14:14:12 By : Mr. Tim Su

Want wat is er mooier dan een mooi ingericht huis? Samen met Klarna hebben we de leukste items voor jouw interieur geselecteerd.

Je huis inrichten kan een leuke klus zijn waar veel bij komt kijken. Toch is het een ander verhaal als je je interieur een kleine upgrade wilt geven. Het is een stuk makkelijker en haalbaarder om stap voor stap items toe te voegen die de sfeer in je ruimte veranderen.

Als je doel is om een ​​luxueus interieur te bereiken, zijn er een paar trucs die je kunt gebruiken om dit te bereiken. Om het je wat makkelijker te maken hebben we de leukste tips en bijpassende shoppable items voor je op een rijtje gezet. Boordevol inspiratie!

Zo maak je je huis gezellig en knus voor de herfst >

Rondslingerende boeken, tijdschriften en papieren geven het tegenovergestelde van een luxe uitstraling. Een boekensteun als deze is de perfecte manier om een ​​kamer netter te maken door alles netjes te presenteren.

Een hoogpolig vloerkleed kopen is misschien wel de beste aankoop die je kunt doen om je interieur een upgrade te geven. Op foto's van luxe woningontwerpen zie je ook dat de meeste een prachtig tapijt in het midden hebben. Het brengt niet alleen alles bij elkaar, maar het zet ook de toon voor de rest van de kamer. Hierbij geldt: hoe groter het vloerkleed, hoe meer getailleerd en luxer het eruit zal zien.

Door gebruik te maken van een mooie schaal van glas of klei zorg je ervoor dat je geen sleutels in huis hebt liggen en je deze ook niet kwijtraakt. Winnen winnen!

Planten zijn een makkelijke manier om wat luxe en leven in je interieur te brengen. Hierdoor ontstaat een soort urban jungle gevoel, dat tegelijkertijd helemaal in de mode is. De impact die het heeft op uw portemonnee en tijd is beheersbaar, maar als het correct wordt gedaan, is de impact op uw huis enorm.

U verdient soepel winkelen! Daarom is Klarna hier. Shop waar je echt van houdt en kies hoe en wanneer je betaalt. Dit kan direct of op een later moment. Dan kunt u eerst op uw gemak uw bestelling in ontvangst nemen en bekijken. Ervaar zelf soepel winkelen en download nu de Klarna-app.

Een uitzondering op de losjes schommelende boeken zijn de stijlvolle tafelboeken. Presenteer ze op een salontafel voor de meeste impact. Zo'n chique exemplaar tilt je interieur gegarandeerd naar een hoger niveau.

Niets verbetert de sfeer in een ruimte zo goed als geur. Kaarsen of oliediffusers zijn de perfecte manier om in een handomdraai iets extra's toe te voegen aan elke ruimte. Dit item van Marie Stella Maris ziet er ook nog eens erg stijlvol uit.

Luxe interieurs hebben vaak veel licht. Een manier om dit gevoel te versterken is door middel van spiegels. Deze laten de ruimte groter lijken door licht weerkaatsen. Een vleugje goud zoals bij dit sierlijke exemplaar van HK living is alleen maar mooi meegenomen.

Kussenslopen met textuur, metaal en patroon zijn allemaal goede opties bij het creëren van een luxueus interieur. Het is erg belangrijk dat u zich aan uw kleurenschema houdt. Als dit niet meer waar is, wordt het alleen maar te veel en overweldigend: het tegenovergestelde van wat we proberen te bereiken.

Een bedsprei kan een geweldige aanvulling zijn op zowel je slaapkamer als je woonkamer. Style 'm 'casual' op het voeteneinde van je bed of bank voor het ultieme luxe gevoel.