Een handgemaakt tapijt van Zakaria Rugs bij ELLE Decoration cadeau

2022-04-21 06:28:52 By : Mr. Steven chen

Lees 3X ELLE Decoration voor € 24,99 en maak kans op een handgemaakt tapijt van Zakaria Rugs.

Een handgemaakt vloerkleed is meer dan een vloerkleed. Het is een creatie, dat warmte geeft en stijl toevoegt aan je interieur. Een heuse eyecatcher, en dan hebben we het vooral over die creatieve ambachtelijke vloerkleden van het Amsterdamse Zakaria Rugs. Die zijn een partij knap. Het leuke: jij kan er een winnen. Lees verder hoe.

Doe mee met deze winactie!

De liefde voor handgemaakte tapijten zette de Duitse Philip Rosenberger ertoe aan Zakaria Rugs te starten, een merk dat werkt met verschillende ambachtslieden in Marokko en India. Zij weten tenslotte als geen ander hoe ze de traditionele knoop- en weeftechnieken moeten gebruiken en naar hun hand moeten zetten, met keer op keer weergaloos mooi resultaat. Elk tapijt vertelt een uniek verhaal, met de duidelijke signatuur van de maker erin verweven. Dat dat juweeltjes oplevert, spreekt voor zich.

Neem bijvoorbeeld het tapijt Saana, gemaakt in samenwerking met model en artist Saana Mirzaie. De rug staat symbool voor ‘respect voor je lichaam en geest en het moedig volgen van je hart’, aldus Mirzaie. Het levert een beeldschone creatie op, die je het liefst meteen wilt hebben, voor op de vloer of aan de muur.

Wat extra details: het tapijt is gemaakt van 100 procent schapenwol, de afmeting is 150 x 100 cm en de polhoogte is 25 mm. Mooi is trouwens ook de achterkant bij Zakaria Rugs; duurzaamheid, goede en eerlijke werkomstandigheden en een fatsoenlijk loon voor de makers zijn corebusiness voor het merk.

Net als wij onder de indruk van Zakaria Rugs? Lees 3 x ELLE Decoration (een van de edities is het Escape bookazine ter waarde van €19,99) voor €24,99 en maak kans op één van de vijf Saana rugs! Ga snel naar de aanbieding via deze link [linken].

Let op: je kunt deelnemen tot 28 februari. Op 3 maart zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Ga snel naar de winactie