Een zachte nazomer in je slaapkamer - Interieurjournaal.com

2022-04-21 06:30:49 By : Mr. Mike Long

Het ontwerp van dekbedovertrek Rufus heeft een tribal patroon met ruiten en lijnen. Daar doorheen schijnen warme kleuren groen en oranje die doen denken aan de Indian Summer. Het combineert bij natuurtinten en geeft een intieme, rustgevende sfeer in je slaapkamer.

Het bedlinnen is gemaakt van 100% geruwde flanel-katoen: een zacht materiaal dat ontstaat door de katoendraden licht te ruwen. Het donsachtig laagje dat je hierdoor krijgt zorgt ervoor dat het dekbedovertrek fluweelzacht aanvoelt en tevens  warmte vast houdt.

Dit dekbedovertrek van DWL is tweezijdig afgewerkt. De ene zijde is bedrukt met het kleurrijke dessin en de andere zijde is in de unikleur olijfgroen. Mede door de subtiele glans krijg je zo een luxe stof. Dankzij deze twee-in-een afwerking bepaal je zelf of je je kamer wilt opfleuren met het dessin of voor de rustige, olijfkleurige achterzijde kiest.

Rufus heeft een wijde flessenhals in stopstrook en is gemakkelijk te onderhouden. Het laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks. Het wordt geleverd met twee kussenslopen met dubbelzijdige afwerking.

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, bedtextiel, flanel, textiel, linnen, ledikant, dekbed, overtrek, dekbedovertrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, winkel, outlet, showroom, webwinkel, online, nachtrust, rufus, #dwl, #dewittelietaer, #wittelietaer

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.