Euroskins nieuw op DWI - Interieurjournaal.com

2021-11-22 14:17:19 By : Ms. Julia Xiao

Euroskins.eu is sinds mei aanwezig in DWI. Het bedrijf uit Lith is in handen van Dani en Barbara Eikelenboom. Sinds 2013 verkoopt het bedrijf schapenvachten en huiden van koeien en kalveren. Via DWI hoopt Euroskins een groter B2B-klantenbestand te bereiken, inclusief stylisten.

Zoals elke maandag is het weer Marktdag bij DWI. Dit betekent dat alle showrooms open zijn voor vakbezoekers, behalve de afdeling accessoires, slapen en verlichting. Tijdens MarketdayXL zijn ze elke eerste maandag van de maand open. In verband met het coronavirus geldt op de Marktdagen echter nog wel: maak een afspraak. Dus ook voor een bezoek aan Euroskins. Voor de Marktdagen kunt u zich online inschrijven via deze link, voor een bezoek op een andere dag van de week is contact met de exposant noodzakelijk.

www.dewoonindustrie.nl www.euroskins.eu

Nieuws, interieur, inrichting, huis, wonen, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, beurs, tentoonstelling, evenement, meubels, slapen, slapen, nacht, decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieur stoffering, interieurstof, stof, meubelstof, bont, schapenvacht, koeienhuid, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, tapijt, stof, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, beurs, marktdag, marktdagxl, corona, virus, covid19, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi , #euroskins, #euroskinseu

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.