Funda-makeover: dit huis aan de IJssellaan kost bijna 100.000 euro meer na verbouwing - indebuurt Gouda

2022-07-02 01:25:27 By : Mr. Sunny Wen

Ken je het Instagram-account @fundamakeovers al? Het is een van onze favorieten. Hier zie je huizen die verkocht zijn en dan binnen een jaar – opgeknapt en wel – weer op Funda staan. Vaak tegen een flinke meerprijs. Zoals deze parel aan de IJssellaan.

Dit huis in Kort Haarlem staat te koop voor 300.000 euro. Voor de verbouwing stond het voor 202.000 euro te koop.  Daar moet wel een heleboel aan verbouwd zijn!

Dat klopt: tapijt heeft plaatsgemaakt voor een houten vloer, de oude keuken vervangen voor een modern, zwart exemplaar en de gesloten trapruimte is opengebroken voor meer licht en ruimte. Daarnaast is de gehele bovenverdieping opnieuw ingedeeld. Het huis ziet er hierdoor een stuk beter uit dan voorheen.

Op Instagram wordt enthousiast gereageerd: “Goeie flip!”, reageert een volger. “Trap verplaatst en bovenverdieping opnieuw ingedeeld, lekker licht huis.” Een andere volger snapt de prijsstijging: “Mooie flip! En ik vind de prijsstijging echt meevallen als je ziet hoeveel er gedaan is.”

Lees verder onder het Instagrambericht >>>

A post shared by Funda Makeovers (@fundamakeovers)

De woning aan de IJssellaan is dus geheel gerenoveerd. Voor 300.000 euro krijg je een huis met drie slaapkamers, 60 vierkante meter woonoppervlakte, twee aparte toiletten en 18 vierkante meter tuin. Er is ook een dakterras aanwezig.

Je eigen stadspaleis, een woning voor al je vrienden of een nieuw kantoor: het is allemaal mogelijk met dit gigantische…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Gouda en blijf op de hoogte van alles over en rondom Gouda.

Gaaf! Ook Racoon en Miss Montreal komen naar dit nieuwe Goudse festival

Altijd op de hoogte van het nieuws van Gouda: zo mis je niets

Blijf op de hoogte van alles uit Gouda

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden

y>