Funda-parel: dit huis heeft vijftien stijlen in één

2022-10-01 15:22:52 By : Ms. Mavis Tang

Rondspeuren op Funda is een van onze hobby’s. Voor je het weet ben je uren verder. We hebben weer een Rotterdamse parel voor je gevonden, dit keer in Kralingen.

Op de zesde verdieping van ‘De Leeuwenflat’ – ja, dit is echt de naam – staat een heerlijk ruim appartement te koop. Onze mond valt vooral open van het interieur.

Is de stijl landelijk, vintage, klassiek, oriëntaals, of bohemian? We gokken dat de bewoners van reizen houden én van unieke meubelstukken en kunst. Zo spotten we in de woonkamer sierlijke zwart-witte tapijten, een gigantische witte hoekbank en klassieke rode fauteuils met een bijpassende poef.

Aan de muren hangen Venetiaanse en Aziatische maskers, er staan grote bloemstukken en er hangt een kleurrijke lamp boven de eettafel. Het kunstwerk links naast de deur vinden we… Een tikkie apart.

Maar de echte parels vinden we toch wel de glazen (kast)deuren met versieringen. Op die van de woonkamer en de keuken staat een groot schip afgebeeld en op de badkamerdeur zien we een of ander mythologisch figuur. Over die laatste ruimte gesproken, bij welke tegelboer scoor je die fantastische Egyptische tegeltjes? Het is net alsof je in Caïro staat te douchen.

Oké, genoeg gedold. De locatie van het appartement is namelijk echt top. Ook heb je ruim 127 vierkante meter aan woonruimte! En heb je dat balkon op het zuiden al gespot? Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over het oude Tropicana en de Rotterdamse skyline. Eenmaal, andermaal, verkocht.

Scroll door naar beneden om de woning te bekijken op Funda >

De Rotterdamse woningmarkt staat al een lange tijd op zijn kop: overbieden is de nieuwe standaard, en huizen zijn vaak…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Rotterdam en blijf op de hoogte van alles over en rondom Rotterdam.

Insidertip: dit écht goede Italiaanse restaurant zit verstopt in Overschie

Aangeboden door Eetcafé Restaurant Casereccio

Aangeboden door World of Bikes Barendrecht

Aangeboden door Christmas Village Scheveningen

Aangeboden door Architectuur Biennale  Rotterdam 

Aangeboden door Christmas Village Scheveningen

En… Actie! Auto vliegt over de kop op de Mathenesserweg

Blijf op de hoogte van alles uit Rotterdam

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden