Het brownstone-appartement van Colin King in Brooklyn Heights

2021-11-17 09:11:41 By : Ms. JoJo XU

'Van meubels tot objecten, alles wat ik bezit heeft zijn eigen verhaal en plek in het appartement.'

Stylist Colin King woont in dit typische brownstone-appartement waar Brooklyn Heights vol mee is. Het is het eerste appartement dat hij voor zichzelf kocht. "Een huis dat nooit af is."

Je moet via een trap vijf verdiepingen omhoog voordat je bij de deur van King's appartement komt. Hoewel King wel eens fantaseert over een lift, heeft de weg naar boven zijn charme. De eigenaar van het pand heeft "goed voor het 20e eeuwse pand gezorgd", zoals King het stelt, en er ligt een knus vintage vloerkleed op de trap.

'Een onbeschreven blad', zo omschrijft King het appartement voordat hij eraan begon. King: 'Het is het eerste appartement dat ik voor mezelf kocht. Het kostte me een paar jaar - eigenlijk een pandemie - om me te concentreren op hoe ik wilde dat mijn huis zou voelen." Het resultaat is een elegant nest van creativiteit en verzamelde, tijdloze stukken. 'Van meubels tot objecten, alles wat ik bezit heeft zijn eigen verhaal en plek in het appartement.'

De woonkamer is de meest open en karakteristieke ruimte in het appartement en favoriet. De muren omlijsten de prachtig gestripte houten deuren, het vooroorlogse lijstwerk en de originele marmeren schouw. Veroudering is een belangrijk thema in deze woning. Je voelt de tijd 'reizen' tussen de muren en het meubilair.

Er was geen moment voor King dat hij dacht 'nu is het klaar'. Er kwam een ​​moment dat het appartement als thuis begon te voelen, maar er kwam nooit een ontknoping, het moment van 'nu klaar'. Dat is misschien wel het mooie van een interieur; je verzamelt stukken die iets toevoegen, je verplaatst wat, probeert iets uit. Het zit eigenlijk zo: de inrichting van je eigen woning is altijd doorlopend en niet definitief.