Tapijt uit een doos - Interieurjournaal.com

2021-11-22 14:18:24 By : Ms. PAN PAN

Al meer dan 173 jaar weeft de fabriek van Calcutta in Sleidinge bij Gent luxe textiel voor het interieur. Daarmee is Calcutta de oudste weverij van België, gelegen in het hart van Europa.

Calcutta's hoogwaardige rolgordijnen en akoestische wandbekleding staan ​​bij topdecorateurs wereldwijd bekend als een combinatie van technisch perfect en decoratief. Om een ​​compleet interieur te kunnen inrichten, was er een duidelijke marktvraag naar tapijt.

Na uitgebreid marktonderzoek waaraan het tapijt van de toekomst moest voldoen, ontwikkelde Calcutta een supersterk en veerkrachtig tapijt genaamd The Jackie Rug in a box. Dit zijn vloerkleden met een aantal unieke eigenschappen: ze zijn opvouwbaar en makkelijk te vervoeren in een doos, ze zijn wasbaar in de wasmachine, ze zijn makkelijk te plaatsen, te hanteren en mee te nemen en tenslotte zijn ze ook nog eens recyclebaar.

Het Jackie vloerkleed wordt gelanceerd onder Calcutta's jonge en hippe lifestyle merk Jackie and the Fish, waarvan First Catch de eerste collectie is. Het jacquardweefsel geeft een gestructureerde uitstraling en de dessins zijn exclusief. De maten zijn aanpasbaar en elke kleur of zelfs uw eigen ontwerp kan worden gekozen om te ontwikkelen.

www.jackie-and-the-fish.com www.calcutta-interiors.com

Nieuws, interieur, meubilering, tapijt, vloerkleed, vloerkleed, vloer, doos, recyclebaar, belgië, innovatie, jacquard, hip, lifestyle, merk, lancering, verplaatsbaar, sterk, decoratief, #calcutta, #jackieandthefish, #firstcatch, #thejackieruginabox

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.