Kourtney Kardashian draagt ondergoed met naam van Travis Barker

2022-07-02 01:21:17 By : Mr. Myron Shen

De relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker is veel, maar ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat 'privé' er daar niet een van is. Het duo, dat bekend staat om hun steamy Instagramfoto's en talloze rode loper-pda's, stapte onlangs (opnieuw) in het huwelijksbootje in Portofino.

Van de designerjurken tot de outfits voor de bruiloftsgasten van Kardashian krew, de hele affaire was niet bepaald een geheim. En hey, wij klagen niet (alleen een beetje over die samenwerking met Dolce & Gabbana dan). Nu heeft het paar nog een intieme blik in hun relatie gedeeld.

Voor de context: Kourtney en de familie Barker vierden afgelopen weekend Vaderdag met een openluchtdiner en een heuse tuinbioscoop. Kourt deelde foto's van hun geweldig uitziende diner, die ze opvolgden met een thuisvertoning van Father Of The Bride. Ja, allemaal best braaf.

Maar voordat we de lieve familie-content zagen, deelde Travis Barker een foto van een enkel paar kanten ondergoed, met zijn naam geborduurd in een cursief blauw lettertype op de achterkant. Ja, geen idee van wie deze zijn, toch? Ha! Kourt deelde daarna de foto ook in haar eigen Instagram Story.

Welnu, het ondergoed kan nieuw zijn, of het is afkomstig van het Italiaanse huwelijk van het stel. Op de bruiloft deelde de stylist van Kourtney Kardashian, Dani Michelle, namelijk een reeks foto's op Instagram, waaronder een foto van een soortgelijke string van het chique merk La Perla dat over een bord gedrapeerd lag. En ja, hierop stond ook de naam 'Travis' (bekijk de beelden onderaan het artikel).

Destijds deelde Dani wat meer context over het ondergoed in kwestie via haar Instagram Stories, en schreef: 'Bedankt @laperlalingerie voor het maken van de meest sexy en coolste lingerie voor deze speciale week. Van haar unieke korset, tot je borduurwerk en de schattigste jarretelgordels, het maakte onze avond compleet!'

Een beetje een #latergram van Kourtney en Travis' kant dus, maar hé, moet kunnen. Bekijk de foto hieronder in de laatste slide:

A post shared by Dani Michelle (@danixmichelle)