Kourtney Kardashian en Travis Barker tongzoenen bij de Grammy's

2022-04-21 06:33:03 By : Mr. jianfeng chen

Tja, zijn we nog verrast?

Kourtney Kardashian en Travis Barker namen hun liefde voor PDA mee naar de Grammy's en deelden een zeer aanhankelijk moment op de rode loper. Het paar begon zelfs op een gegeven moment te tongenzoenen in het bijzijn van fotografen.

Ze matchten eveneens, met hun zwarte outfits en rechthoekige zonnebrillen. Kardashian droeg een zwart uitgesneden jumpsuit terwijl Barker een oversized zwart vest en broek droeg. Barker had ook een roze oversized jas die hij over het vest droeg (bekijk de foto's onderaan het artikel).

Kardashian en Barker haalden vorige week nog de headlines omdat ze ook stonden te zoenen op de rode loper bij de Oscars.

De twee zijn verloofd en plannen om nog voor de herfst te trouwen. 'Kourtney en Travis zijn op zoek naar data in de lente en zomer voor hun bruiloft', vertelde een bron aan Entertainment Tonight op 8 maart. 'Ze willen dat hun huwelijk namens hun beide stijlen spreekt met wat sexyheid en elegantie.'

De bron voegde eraan toe dat Kardashian's ex Scott Disick nog steeds niet enthousiast was over haar huwelijk met de Blink-182-rocker. Maar de algehele relatie tussen Disick en Kardashian is verbeterd, merkte de bron op. Disick en Kardashian hebben samen drie kinderen.

'De co-ouderschapsroutine van Scott en Kourtney is zeer goed uitgebalanceerd en de zaken zijn hartelijk tussen hen', legt de bron uit. 'Hij heeft de relatie tussen Kourtney en Travis nog niet helemaal geaccepteerd, maar hij is zeker opgewarmd om te accepteren dat Kourtney met Travis gaat trouwen. Er zijn momenten van jaloezie en vijandigheid, maar uiteindelijk wil hij dat ze gelukkig is.'

Het is op dit moment onduidelijk of Disick het huwelijk van Kardashian met Barker zal bijwonen.

Bekijk hieronder de foto's van Kourtney en Travis bij de Grammy Awards 2022: