Met deze zes tips geef je de slaapkamer een stijvolle opfrisbeurt | Thuis & Tuin | Telegraaf.nl

2022-04-21 06:29:00 By : Ms. cherry chen

Door Monique van der Reijden

Ⓒ Bed Essential en gestreept bedtextiel van Auping

Zin om je slaapkamer een make-over te geven? Ga voor de trendkleur blauw! Zes tips van trendwatcher Monique van der Reijden voor een stijlvolle opfrisbeurt van de slaapkamer.

Ⓒ Bed Essential en gestreept bedtextiel van Auping

De basis voor een goede nachtrust is een goed bed, een fijn matras en niet te vergeten: zacht beddengoed. De minimalistische en gestroomlijnde vormgeving van het nieuwe Essential-bed van Auping geeft de slaapkamer een modern-sportieve look. Dit bed is volledig recyclebaar en wordt op maat voor je gemaakt in je eigen favoriete kleur met een gelakt of gestoffeerd hoofdbord. De hoogte van de poten kies je zelf en er zijn zwevende zijtafeltjes als nachtkastje; handig in een kleinere kamer.

Ⓒ Tapijtcollectie Desso & Ex Nature van Dessotarkett

Een zacht en kamerbreed tapijt is de ultieme sfeermaker voor in de slaapkamer en essentieel voor een gedempte akoestiek, comfort en een gevoel van luxe. De gelaagde patronen in rustgevende blauwtinten in de nieuwe collectie Desso & Ex Nature maken de slaapkamer persoonlijk en stijlvol.

Ⓒ Pastoe a'dammer-opbergkasten, behang Cirrus Daylight van Hovia.com

Voor een dromerige sfeer is het behang Cirrus Daylight de sfeermaker zonder te veel de aandacht te trekken in de slaapkamer. Als wanddecoratie heeft dit behang een ruimtelijk effect. Extra voordeel is dat het makkelijk te combineren is met een modern design.

Ⓒ Kruk Louis van Hoogenboezem en dekbedovertrek van Auping

De streep is aankomende zomer hipper dan ooit in huis. De klassieke en tijdloze uitstraling van het streepdessin krijgt een sportieve draai door de hippe kleurencombinaties. Het krukje Louis van Hoogenboezem past in elke kamer maar is in de slaapkamer extra handig om erbij te hebben. Ook leuk als nachtkastje!

Ⓒ Fauteuil Mushroom van Pierre Paulin en vaas Kare Design van De Spits interieurstudio

Dit ontwerp, de Mushroom fauteuil, van de wereldberoemde ontwerper Pierre Paulin is in 1960 ontworpen en voelt anno 2022 aan als nieuw en eigentijds. Het is een iconisch designobject dat veel designliefhebbers maar al te graag als collectors item in de slaapkamer hebben staan. Combineer met een groovy poef en retro-look vaas voor een gezellig leeshoekje.

Ⓒ Tafellamp Bellhop van Flos via De Spits en HK living via Piet Klerkx

Voor vrijblijvend interieuradvies en een interieurtekening op maat kun je een kijkje nemen in in Woonmall Alexandrium. Daar is onder andere te zien hoe je met de slaapkamertrend Blue Sky een rustgevende en verkwikkende sfeer creëert.

Wekelijks alles over lifestyle, reizen, culinair en wonen.

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

In deze update bespreken Wilson Boldewijn en verslaggever Jordi Versteegden het laatste nieuws uit de entertainmentwereld. Deze week over Danny de Munk, die uitgebreid reageert op beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres. Verder hervat Glennis Grace deze week haar optredens na d...

Poetin zou zijn grote offensief in de Donbas zijn begonnen. Defensiespecialist Rob de Wijk is bij Op1 verbaasd dat de Russische president de aanval al heeft geopend.

Het liefdesexperiment in Married at first Sight is inmiddels bijna afgelopen. Met nog maar drie afleveringen te gaan, neemt Karlijn Bernoster met Eva van Riet de balans op. Ook bespreken zij een ongemakkelijk moment tussen Astleigh en zijn schoonzus Bo, in een lingeriewinkel... Married at first Sigh...

Het Oekraïense Azov-bataljon heeft beelden verspreid van een Russisch militair konvooi dat in een hinderlaag gelokt zou worden.

De zwarte keuken is tijdloos, stoer en combineert mooi met alle kleuren groen die deze zomer de woontrends letterlijk en figuurlijk domineren. Groen denken, leven en wonen is de essentie . Trendwatcher Monique van der Reijden vertelt over de laatste woontrends en geeft tips.

De meeste inbouwovens zijn elektrische ovens die met hete lucht werken. Hierbij wordt door middel van een ventilator de hete lucht in de oven gelijkmatig rondgeblazen.

De een is nieuwsgierig, de ander zoekt inspiratie, maar we kijken allemaal graag naar hoe een ander woont. Deze week zijn we te gast in het kleurrijke huis van Caitlin en Joris de Visser in Zoetermeer.

Wil je je huis een persoonlijke en unieke touch geven? Laat de grote, bekende meubelwinkels dan even links liggen en ga voor vintage! Het leuke van vintage is dat het met vrijwel elke interieur stijl te combineren is. In dit artikel leren we je vintage meubels opknappen.

Klussen kan op vele manieren. Van modelbouw of kunstobject tot complete verbouwingen! Deze week een kijkje bij Harmen Tuinman (31) in Genemuiden die een bedstee voor zijn 4-jarige dochter Emma maakte.

Als iets ons de afgelopen maanden duidelijk is geworden, is het wel hoe belangrijk ons huis is. Je goed voelen in de omgeving waar je de meeste tijd doorbrengt is een vereiste om optimaal te kunnen genieten. Met de woontips voor dit jaar voelt je woning straks nog meer als een écht thuis.

6-Pack Sloggi Men Go ABC Natural

Lifa Garden Luxe Hangende Parasol XXL

6-Pack Sloggi Men Go ABC Natural

Lifa Garden Luxe Hangende Parasol XXL