Natuur als inspiratiebron - Architectuur.nl

2022-07-02 01:21:43 By : Mr. David Zhong

Het jaarlijkse Material Xperience 2016 staat in het teken van ‘The Future is her’. Tijdens het evenement dat van 27 tot en met 29 januari wordt gehouden in de Ahoy in Rotterdam word je geïnspireerd door meer dan 100 exposanten, de nieuwste materialen uit de onafhankelijke Materia collectie en inspirerende sprekers. Op 29 januari spreekt David Oakey, hoofdontwerper Interface over natuur als inspiratiebron.

Interface ontwerpt en produceert stijlvolle en innovatieve modulaire vloerbedekking. De designs combineren esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit en bieden milieuvriendelijke oplossingen om de designvisies van bedrijven en organisaties tot leven te wekken.

David Oakey zal op vrijdag 29 januari vertellen hoe Interface verandering aanstuurt vanuit de overtuiging dat het anders moet en anders kán. Principes als biomimicry, biophilic design en Oakey’s visie op de nieuwe werkplek vormen de bouwstenen voor zijn productontwerpen. Willen we in de 21e eeuw echt het verschil maken, dan moeten we anders leren denken.’ Oakey beschouwt de natuur als een overtuigende ‘leermeester’ (biomimicry) waar de industrie veel van op kan steken. Recycling van grondstoffen is belangrijk en , duurzaamheid is een voorwaarde, een bewustwordingsproces waarbij Interface alle partijen in de productieketen van toeleverancier tot vervoerder probeert te betrekken.

Lezing van David Oakey, hoofdontwerper Interface, over Nature’s Design Principles Material Xperience Ahoy Rotterdam vrijdag 29 januari van 13.00-13.20 uur

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Architectuur.nl is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden.

This is a modern website which will require Javascript to work. Please turn it on!