Nieuw onderhoudsconcept Leoxx - Interieurjournaal.com

2021-12-07 00:44:19 By : Ms. Cathy Yu

Leoxx ontwikkelde Xxtra Care in samenwerking met Duofort, dienstverlener in specialistisch onderhoud voor de zakelijke markt (foto 3: directeur Peter van de Jagt). Bij aanschaf van een Leoxx vloer kan de klant kiezen voor Xxtra Care. In dat geval volgt een onderhoudsvoorstel op maat. Het wordt onder andere afgestemd op het type vloer, het toepassingsgebied en de mate van gebruik. Na het leggen van de vloer kan indien gewenst een eenmalige onderhoudsinstructie ter plaatse worden gegeven.

Daarnaast wordt door Duofort een onderhoudscontract afgesloten voor professioneel periodiek onderhoud. Xxtra Care is beschikbaar voor bijna alle soorten Leoxx vloeren; van tapijt en geweven vinyl tot LVT-producten en harsvloeren.

Volgens Leoxx-directeur Hans ter Hart (foto 2) is Xxtra Care meer dan alleen een vloer langer schoon houden. Een mooie en schone ruimte draagt ​​volgens hem bij aan een prettige, gezonde werk- en leefomgeving. Hij legt uit dat uit meerdere onderzoeken blijkt dat dit leidt tot een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. Daarnaast heeft vloeronderhoud volgens Leoxx en Duofort op lange termijn een positieve impact op het milieu, omdat de vloer minder vaak vervangen hoeft te worden.

www.leoxx.nl www.duofort.nl

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, huis, residentieel, project, horeca, vloer, tapijt, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, strips, strip, klik, klik, plank, parket, steen, keramiek, keramiek, tegel, stoffering, egaliseren, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijmen, beroepskleding, ondertapijt, egalisatiemiddel, onderhoud, reiniging, #leoxx, #duofort, #xxtracare

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.