Nieuwe collecties Interface - Interieurjournaal.com

2021-11-22 14:17:46 By : Mr. Leo Gong

De kleuren van de Ice Breaker tapijttegelcollectie (foto 1 en 2) zijn geïnspireerd op huiselijke sferen, waarmee de ontwerpers inspelen op de rust en mogelijkheden die we hebben ervaren tijdens het thuiswerken. Ook biedt de collectie mogelijkheden om verschillende zones in de werkomgeving aan te wijzen zodat er veilig door de ruimte kan worden bewogen en voldoende afstand wordt gehouden. Deze tapijttegels dienen gedurende hun gehele levenscyclus klimaatneutraal te zijn via het Carbon Neutral Floors™-programma, volgens Interface is dit geverifieerd door derden.

De PVC-vloercollectie Iridescence (foto's 3 en 4) is geïnspireerd op mineralen en organische kleurenschema's die vaak te zien zijn in abstracte schilderijen. Grijstinten gecombineerd met zacht roze en poederachtig blauw worden aangevuld met aardse en minerale tinten. De kleuren geel en groenblauw kunnen voor opvallende kleurblokken op de vloer zorgen. De nieuwe luxe vinyltegel is verkrijgbaar in twaalf kleurencombinaties.

De tegels bevatten volgens Interface minimaal 39% gerecycled materiaal en zijn over de gehele levenscyclus CO2-neutraal. De klant ontvangt altijd een milieuverklaring om de klimaatimpact van de vloerproducten aan te tonen. Bovendien bevat het product geen schadelijke chemische ftalaten.

Nieuws, interieur, decor, vloer, vloeren, vloerbedekking, linoleum, vinyl, PVC, lvt, tapijt, tapijttegel, naaldvilt, project, kantoor, ziekenhuis, horeca, residentieel, natuur, natuurlijk, plank, klimaat, co2neutraal, CO2-neutraal , Cquest, Flashline, #interface, #iridescence, #icebreaker

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.