Nieuws uit Hamat - Interieurjournaal.com

2021-11-22 14:18:59 By : Ms. Jing Xu

Hamat uit Genemuiden heeft veel te melden tijdens de Incoda in Gorinchem op maandag 13 en dinsdag 14 september. Ze staan ​​op standnummer 604.

Allereerst is er een nieuwe kwalitatieve entreemat ontwikkeld, die verkrijgbaar is in acht warme kleuren. Ook komt er een nieuwe tapijtcollectie: zeven kwaliteiten, waaronder twee wolsoorten.

Twee jaar geleden introduceerde Hamat tijdens Incoda voor het eerst de Identitiy PVC-vloeren en met succes! De huidige collectie is verder uitgewerkt en het bedrijf toont op de beurs maar liefst 25 nieuwe ontwerpen, waaronder een nieuwe tegelcollectie.

Tijdens Incoda wordt ook de nieuwe tapijtcollectie in een stijlvolle compacte display geïntroduceerd.

Tot slot is er een exclusieve beursactie voor de standbezoeker: een mooie aanbieding op de buitenmat HQ Outline Antraciet 007 en de entreemat HQ Brilliant.

Bezoek maandag 13 en 14 september de stand van Hamat tijdens de Interieur Collectiedagen in Gorinchem!

www.hamat.com www.interieurcollectiedagen.nl

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, residentieel, huis, deurmat, vloer, vloer, vloerbedekking, bekleding, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, tapijt, vloerkleed, maatwerk, strips, vinyl, PVC, lvt, plank, strip, strips, visgraat, groothandel, groothandel, leverancier, #hamat, #devotion, #hqdevotion, #hqopdevloer, #incoda, #identity

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.