Rietgedekt waterhoofd (€2 miljoen) is van binnen hartstikke sfeervol

2022-05-28 03:01:47 By : Mr. Long Hu

Wie geen overdreven uitgesproken smaak heeft, maar gewoon een lekker huis wil met een prima sfeertje: voor €2 miljoen trekt u zo in deze rietgedekte villa, waar u nauwelijks iets aan hoeft te doen.

Zo af en toe staat er een pandje in de etalage van nationale hobby Funda waarbij we denken: ja, uiterlijk en innerlijk komen schitterend overeen. Zo ook het geval bij deze rietgedekte villa. Met zijn uitgerekte 'hoofd' schieten vooral woorden als 'gezellig' en 'lief' te binnen, en als je door de deur bent, houden die termen prima stand.

De foto's trakteren ons op een lekker hoogpolig tapijt, zacht voor de voeten; een langgerekte Ibiza-open haard, goed voor de sfeer; een horeca-achtige eettafel, met genoeg ruimte voor het gezin; en een knus gezellige tuin, aan een lief stroompje water. Zo'n huis waar de avonden vanzelfsprekend lang kunnen worden, ook omdat er in de wijnkelder genoeg op voorraad kan liggen. Met zes slaapkamers zit u om logé-bedden voor gasten ook niet snel verlegen.

De huidige bewoners, een eigenaar van een bedrijf dat handelt in 'het fabriceren van materialen bestemd voor de inrichting van golfbanen' en zijn vrouw, doen er dan ook pas na twaalf jaar afstand van. In 2010 kochten zij de villa voor een koopsom van €900.000, nu moeten de sleutels €2 miljoen opleveren. Zelf kijken doet u hier!