RTV Stichtse Vecht - Winst en verlies voor BVL Nassau Tapijt

2021-11-17 09:07:25 By : Ms. Jane Yang

De teams van BVL Nassau Tapijt speelden weer hun competitieduels.

Erik van Rhee had een off-day en verloor kansloos aan Ties Midelkoop, die de wedstrijd in 37 beurten kalm afwerkte. Harry Meijer pakte eindelijk weer de punten en versloeg Harry Kraaikamp in 38 beurten. Laurens Niekerk won Bert Wiekes al met slechts 1 carambole verschil. Ook Adri Stolker liet het niet groeien en maakte er 6-2 van tegen Alex Versluis, al kwam Alex ook maar 2 caramboles tekort.

Tony Monkel verloor in een zeer matige partij van Jochem Uiterwaal. In 27 beurten wist Tony slechts 32 van de 65 caramboles te verzamelen. Daven Tjoeng verloor op het nippertje in 21 beurten van Rene v Angelen. Laurens Niekerk redde de eer voor BVL Nassau Tapijt door Don vOs te verslaan in 42 beurten.

Onlangs stelde wethouder Ronald van Liemdt van Lokaal Liberaal vragen over de voortgang van het fietsstraatproject op het Zandpad. Uit de antwoorden blijkt dat de gemeente een nieuwe projectleider heeft aangetrokken en dat in het eerste kwartaal van 2022 meer informatie over de planning wordt verwacht.

Net als vorig jaar wordt er door het Vrijwilligerscentrum geen openbaar vrijwilligersfeest georganiseerd. De huidige coronamaatregelen maken het niet mogelijk om een ​​publieksfeest te organiseren.

Vanochtend valt er wat regen of een bui. In de tweede helft van de ochtend en middag is het droog en breekt de zon regelmatig door. Het wordt overdag zo'n 12 graden bij een matige westenwind.

Op dit moment hebben wij een storing van ons televisiesignaal richting alle providers met uitzondering van Ziggo. De storing is nu in onderzoek bij Ziggo en wordt zo snel mogelijk verholpen. De storing wordt veroorzaakt door een probleem met externe leveranciers.