Solcora Silence in visgraat en betonlook tegel - Interieurjournaal.com

2021-12-07 00:45:59 By : Ms. Merry Wu

Tijdens de Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem zal Mflor wederom een ​​aantal nieuwe producten tonen, dit keer in het teken van de Solcora Silence klikvloer collectie. De geïntegreerde 2,0 mm dikke Ixpe-ondervloer van dit product compenseert kleine oneffenheden in de dekvloer en zorgt daarmee voor een (TÜV-gecertificeerde) geluidsreductie van ΔLLIN 10 dB, zoals vereist door de Nederlandse VvE-norm, wat overeenkomt met een geluidsreductie van ΔLW 21dB.

Vanwege het succes van de Solcora Silence Oak wordt het assortiment uitgebreid met een visgraatvloer. De eerder dit jaar geïntroduceerde Mflor Parva River Oak verschijnt nu ook als Solcora Silence, het populaire visgraatpatroon is nu ook verkrijgbaar als klik-PVC met een geïntegreerde ondervloer. De Parva River Oak heeft een rustig eiken design in zes eigentijdse kleuren, met een subtiele houtnerf en ingetogen kleurnuances. Met de afmetingen 60,96 x 11,43 cm creëer je eenvoudig een mooie visgraatvloer. De stroken zijn 7,0 mm dik (inclusief de ondervloer) en hebben een slijtlaag van 0,55 mm. Een pak van 30 stroken (15 stroken links en 15 stroken rechts) is goed voor 2,09 m2.

Daarnaast is de natuurgetrouwe betonlook van de Nuance collectie nu ook verkrijgbaar als Solcora Silence Nuance, deze vernieuwde collectie vervangt de bestaande Solcora Classic Nuance. De robuust ogende tegels zijn verkrijgbaar in de zes bekende kleuren, zijn 7,0 mm dik (inclusief ondervloer) met een slijtlaag van 0,55 mm. Een pakket bevat zes tegels van 91,44 x 45,72 cm, samen goed voor 2,51 m2.

Uitzonderlijk sterk, aangenaam zacht en uitzonderlijk stil door de geïntegreerde ondervloer: een Solcora Silence vloer voelt nog warmer en comfortabeler aan en de plaatsing gaat nog sneller omdat de ondervloer al in de vloer verwerkt is. Ervaar het zelf op de Incoda 2021 van 12-14 september in de Evenementenhal Gorinchem. Solcora by Mflor is te vinden op stand 202, Koninklijke Peitsman op 306 en Intr op stand 704.

www.mflor.com www.solcora.nl www.peitsman.nl www.intr.nl www.interieurcollectiedagen.nl

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, huis, residentieel, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, rigide, rigidcore, vinyl, laminaat, leggen, strips, strip, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stoffering, stoffering, ondervloer, visgraat, #mflor, #parva, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #intr, #solcora, #solcorasilence, #authenticoak, #incoda, #interiorcollectiondays

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.