Swing en comfort bij Balsan - Interieurjournaal.com

2021-12-07 00:47:15 By : Mr. Jerry Zhu

Balsan is een van de grootste tapijtfabrikanten van Frankrijk, in de Benelux is het bedrijf nog minder bekend. Hier wordt echter aan gewerkt door Stijn Sleeuwenhoek, salesmanager Benelux. Agentschap Me-Floors & Fabrics is distributeur voor Nederland.

De nieuwe collectie Grey Matter (Grazy foto 1 en Matrix foto 2) omvat zes nieuwe tapijttegeldesigns. Volgens Balsan is de collectie van hoge kwaliteit. De serie is voorzien van state-of-the-art technologie (Mbrodery), die grenzeloze creativiteit, extreme verfijning en uitzonderlijke duurzaamheid mogelijk maakt. De tapijttegels zijn tevens voorzien van een geluidsreducerende rug (NRB) voor akoestisch comfort dat de concentratie bevordert. De geverfde EqoBalance garens zijn onderhoudsvriendelijk en extreem goed bestand tegen UV-straling. Grey Matter bestaat uit vier tegels en twee planken.  

Les Best is Balsan's kleurrijke vaandeldrager, deze serie is nu uitgebreid met Les Best Design II, met kleurrijke prints en thema's. Het ontwerpteam van Balsan is altijd op zoek naar blijvende interieurtrends die seizoen na seizoen blijven bestaan. De collectie Les Best Design II bestaat uit elf motieven in verschillende kleurschakeringen. Van tapijten met gestreepte motieven zoals Casual (foto 3) tot vintage design Swing (foto 4). De designtapijten hebben een geluidsabsorptie van 0,25 en een hoge weerstand tegen slijtage en licht (klasse U3SP3E1C0). De tapijten zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ten slotte is elk motief zo ​​ontworpen dat het gemakkelijk te combineren is.

nl.balsan.com www.mefloors-fabrics.nl

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, residentieel, thuis, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, horeca, hotel, vloer, vloerbedekking, stofferen, stofferen, stofferen, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, tapijt, tapijttegel, akoestisch, #balsan , #mefloorsfabrics, #lesbest, #greymatter

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.