TCL onthult nieuwe nieuwe robotstofzuigers - Emerce

2022-04-21 06:30:01 By : Mr. Jianjun Liu

TCL lanceerde een dezer dagen zijn jongste robotstofzuigers. Met vier zuigkrachtniveaus tot een maximum van 2.700 Pascal (Pa) vegen en dweilen deze nieuwe robots vloeren voor een echt schoon en stofvrij huis.

De zijborstel trekt samen met de middelste, hoge rolborstel snel en efficiënt vuil, stof en haren van verschillende soorten oppervlakken, zoals tapijten en harde vloeren, met een efficiënt luchtstroomsysteem.

De Auto Carpet Boost functie wordt ook automatisch geactiveerd wanneer de machine van een harde vloer naar een tapijt gaat om de reinigingsprestaties te optimaliseren. Met het nieuw ontworpen ‘wet mopping systeem’ wordt water uit de grote watertank van 300 ml in de mop opgenomen en gelijkmatig verdeeld tijdens het dweilen. De watertoevoer kan ook worden geregeld en aangepast via de TCL Home App.

Wanneer gebruikers de reiniging programmeren, zorgt het verbeterde gyroscopische navigatiesysteem ervoor dat het hele vloeroppervlak wordt bestreken door obstakels en objecten te detecteren, zonder dat het op afstand moet worden bediend. De nieuwe Sweeva laat zich niet tegenhouden door kleine traptreden of dikke tapijten met zijn overschrijdingscapaciteit tot 20mm hoogte. Hij zal niet van de trap vallen of tegen muren stoten dankzij de klip- en nabijheidssensoren.

Met het UV-C licht reinigt de Sweeva niet alleen, maar steriliseert hij ook de vloer als bescherming tegen schadelijke bacteriën. De luchtuitlaat bij de stof box is verder uitgerust met een efficiënt afwasbaar HEPA-filter dat huidschilfers van huisdieren, PM2.5, pollen en schadelijke microben met een grootte van meer dan 0,3 micron kan filteren, hierdoor blijft de lucht schoon en fris.

De Sweeva 3500M gaat automatisch terug naar de bijbehorende vuilnisbak wanneer hij detecteert dat het stofreservoir vol is. Vervolgens zal de extra grote 4L automatisch-legende-vuilnisbak[1] tot 8 keer al het afval uit het stofreservoir opvangen. Zo kan de vuilnisbak meerdere weken gebruikt worden zonder te worden geleegd.

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond

TCL Electronics onthult zijn nieuwe 4K HDR Google TV, de TCL P73 Series voor de Benelux markt. Dit nieuwste model levert volgens TCL zowel uitstekende audiovisuele prestaties als 'ongelooflijke...

TCL bracht eerder dit jaar al zijn eerste smartphones onder eigen merk naar de Benelux. Nu is het de beurt aan een tweetal tablets.

TCL heeft op IFA NXTPAPER gedemonstreerd, een nieuw type display dat fungeert als een combinatie van scherm en papier. Het kleurenscherm zal worden gebruikt voor tablets en e-readers.