Tijdloze luxe van wol - Interieurjournaal.com

2021-11-17 09:04:34 By : Ms. Vanessa Tang

Een wollen vloerkleed geeft het ultieme gevoel van comfort en luxe in huis. Met de nieuwe collectie Wonderful Wool onder het Desso label van Dessotarkett kun je op kleur en design een wollen vloerkleed of kamerbreed tapijt kiezen en op maat laten maken. Creëer een duurzame en warme basis in je interieur met keuze uit vier sfeergroepen: Influences of Red, Touch of Green, Hint of Blue en Tones of Grey.

Bij het inrichten van ons huis gaan we milieubewust om en omarmen we duurzaamheid, vakmanschap en eerlijke materialen, zoals Desso weet." 'Wol staat dan stevig bovenaan als natuurlijk materiaal dat authentiek, zacht en warm is. Met een wollen tapijt creëer je de basis voor een huiselijke en veilige sfeer.' Daarnaast biedt de nieuwe Wonderful Wool collectie een grote variatie aan structuren en kleuren.

Ronde en organische vormen spelen de hoofdrol in de laatste woontrends. In de Wonderful Wool collectie kun je kiezen uit een ronde, ovale, geometrische en zelfs organische vorm voor een vloerkleed op maat. Het voordeel van wol is dat het vuilafstotend is en makkelijk schoon te maken; Vlekken kunt u verwijderen met lauw water door voorzichtig te deppen.

Deze nieuwe collectie is grotendeels gemaakt van wol uit Nieuw-Zeeland. Dit staat bekend als de sterkste, witste en schoonste wol ter wereld. Vandaar de felle kleuren en veerkracht van een wollen tapijt. Alle vloerkleden zijn uitgevoerd met een origineel Desso label, wat volgens de vloerenfabrikant staat voor een duurzaam productieproces, kwaliteit en garantie.

www.dessotarkett.nl www.tarkett.com

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, residentieel, thuis, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, horeca, vloer, vloerbedekking, tapijt, tapijt, garen, textiel, wol, tapijt, nieuw-zeeland, #dessotarkett, #tarkett, #desso, # Wonderfulwool, #wooofnewzealand

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.