Waarom je kunstbeurs BRAFA dit jaar absoluut niet wil missen

2022-05-28 02:58:27 By : Ms. Ling Hong

Een van de grootste kunstbeurzen van de wereld strijkt binnenkort weer neer in Brussel! Harper's Bazaar is erbij en vertelt je meer erover.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met BRAFA Art Fair.

Kunstliefhebbers opgelet! BRAFA Art Fair, een van de grootste kunstbeurzen ter wereld, strijkt binnenkort weer neer in ons buurland. Met een nieuwe locatie en speciale gasten belooft het weer een geweldige editie te worden. Ook aanwezig dit jaar? Bazaars hoofdredacteur Miluska van 't Lam!

Koop je tickets voor BRAFA hier

BRAFA Art Fair is al bijna 70 edities lang (67, om precies te zijn) een van de meest toonaangevende kunstbeurzen ter wereld. Met meer dan 115 galeries die hun collecties laten zien, zitten er tal van nationaliteiten en verschillende kunstvormen tussen. Of je nou van moderne kunst, hedendaagse kunst, traditionele schilderijen, abstracte sculpturen of schitterende juwelen houdt: op deze beurs kijk je gegarandeerd je ogen uit. Dit jaar bezoek je de beurs van 19 t/m 26 juni op de Brussels Expo.

Jaarlijks nodigt de kunstbeurs een eregast uit, en dit jaar is dat niemand minder dan Arne Quinze. De Belgische kunstenaar staat bekend om zijn vrolijke kleurgebruik, en voorziet de gehele kunstbeurs daar dit jaar van. Denk aan sculpturen, tapijten, schilderijen en kunstige installaties. Zijn grootste inspiratiebron? De bloemen uit zijn eigen tuin. Alleen die aankleding is al een bezoekje aan de beurs waard, als je het ons vraagt.

Meer over de beurs leren van Bazaars eigen kunstexpert Hélène van der Ven? Noteer 20 juni met sierlijke letters in je agenda, want dan bezoeken Van der Ven en Bazaars hoofdredacteur Miluska van 't Lam samen de beurs. Als fervent kunstliefhebbers nemen ze je mee langs hun favoriete werken, en vertellen ze over de achtergrond van de BRAFA Art Fair. Dé perfecte voorbereiding voor jouw eigen bezoek aan de Brusselse kunstbeurs.

Koop je tickets voor BRAFA hier