Welke soorten vloerkleden in een tapijtwebshop? - Dagblad van het Noorden

2021-11-22 14:17:08 By : Mr. Minghua Shen

Het soort materiaal kan heel bepalend zijn voor een vloerkleed. Vroeger had je alleen wollen tapijten, zodat het lekker warm was onder je voeten. Er werden ook katoenen vloerkleden gemaakt, die erg luchtig zijn. Tegenwoordig zie je ook veel vloerkleden die gemaakt zijn van een synthetisch materiaal. Neem bijvoorbeeld polypropyleen. Misschien denk je meteen dat het niet goed is met een kunststof. Maar het is nog steeds nuttig om dit te overwegen. Hier zijn een paar voordelen van polypropyleen:

Dan heb je de keuze uit een enorme variatie aan kleuren! Dit is een keuze die je echt zelf moet maken. In ieder geval is het handig om te bedenken of je meerdere kleuren wilt of slechts één kleur. Meerdere kleuren kunnen erg druk zijn, maar als het wel bij je interieur past, kan het ook voor gemoedsrust zorgen.

Wil je een mooi hoogpolig tapijt of ga je voor laagpolig? Langpolig is nog fijner aan je voeten, maar bevat wel meer stof en rommel. Als je bijvoorbeeld huisdieren hebt, kun je beter een laagpolig vloerkleed nemen. Zo kun je hem schoon houden.

Tegenwoordig is dit een veel voorkomende vraag bij het zoeken naar een vloerkleed. Outdoorkleding is de laatste jaren helemaal hip geworden! Het is alleen normaal als je een gezellig buitenkleed in het zit- en/of eetgedeelte hebt. De buitenkleden zijn natuurlijk van een ander materiaal gemaakt, dit lijkt meer op plastic. Hierdoor is hij weerbestendig en kun je hem het beste binnen laten als het regent. Het is aan te raden dit niet elke keer te doen, dan heb je kans dat het vloerkleed minder lang meegaat.

En weet je wat je wilt? Bekijk de mogelijkheden online. Zet de filters aan en beslis welke vloerkleden jij het mooist vindt! Ook is het handig om naar de sfeerbeelden te kijken. Dat kan er heel anders uitzien dan een foto van alleen het vloerkleed.

Vrijgave: e5ee938c895f39018529b8e52c8ad442fe8613ca