Renovaties van het Witte Huis 2017 - Makeover van het Witte Huis van Trump

2021-11-17 09:06:37 By : Mr. Louis He

Elk item op deze pagina is met de hand geplukt door een redacteur van House Beautiful. We kunnen commissie verdienen op sommige van de items die u koopt.

De West Wing ziet er beter uit dan ooit als je het ons vraagt.

Bijgewerkt, 23-8: Na twee weken zijn de renovaties van het Witte Huis bijna voltooid - en we hebben net een glimp opgevangen van de grote onthulling. Zoals je kunt zien, hebben het nieuwe en verbeterde Oval Office, de Roosevelt Room en de West Wing nog steeds een traditionele inrichting en zijn er in het historische gebouw alleen subtiele veranderingen aangebracht.

Origineel verhaal, 8/14: De Oval Office-make-over van president Donald Trump was slechts het begin van veranderingen in het interieurontwerp die dit jaar het Witte Huis zouden bereiken. De president verblijft de maand augustus in zijn Bedminster, New Jersey Golf Club, terwijl een uitgebreide renovatie van twee weken plaatsvindt in het hele historische huis.

De reparaties en verbeteringen werden goedgekeurd tijdens de regering van president Barack Obama en zullen $ 3,4 miljoen kosten. Dit omvat het vervangen van de verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen, het upgraden van het IT-systeem van het gebouw, het renoveren van de marinekeuken en de lagere lobby in de westelijke vleugel, evenals een reeks andere reparaties - bekijk de huidige stand van zaken:

Toen werknemers terugkeerden naar het Witte Huis, werden ze begroet met dit welkomstbord, waarmee ze werden bedankt voor hun steun tijdens de overgangsperiode.

De meest opvallende verandering in het Oval Office is het nieuwe behang. Voorheen waren de muren bedekt met geel gestreept papier en nu laat een neutraal grijs patroon andere decoratieve elementen, zoals de gouden gordijnen en Amerikaanse vlaggen, centraal staan.

Wat betreft de Roosevelt Room, er werd een nieuw grijs-wit tapijt op de grond gelegd.

De lobby in de West Wing kreeg hetzelfde nieuwe tapijt als in de Roosevelt Room, en het was ook versierd met witte en gele bloemen voor de grote onthulling.

Slechts een uur nadat de president met Air Force One was opgestegen, werd al het meubilair uit het gebouw gehaald en opgeborgen in opslagpods op het terrein buiten de West Wing. 

De deuropeningen zijn afgezet met stafleden van de West Wing, die momenteel werken vanuit het naastgelegen Eisenhower Executive Office Building. 

Hoewel Trump het Oval Office kort na zijn aantreden een cosmetische update heeft gegeven, is de kamer momenteel bedekt met plastic zeilen terwijl andere upgrades plaatsvinden. We kunnen het niet helpen, maar we vragen ons af of er nog andere grote veranderingen zullen plaatsvinden in deze historische kamer.

Een van de grootste updates is het vervangen van de 27 jaar oude verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen. Hier staan ​​luchtfilters voor de open haard in het Oval Office.

De Roosevelt Room wordt momenteel gebruikt als opslagruimte voor gereedschap, voorraad en materialen.

Ook wordt er nieuwe vloerbedekking gelegd, waaronder dit grijs-witte patroon tussen de Lower en Upper Press Offices. 

Binnen zal ook een marineblauwe bekleding worden gelegd, zoals blijkt uit deze rol tapijt die buiten het gebouw door arbeiders wordt gesneden. 

De trappen van de South Portico werden in 1952 herbouwd, maar zijn sindsdien niet meer gerepareerd - tot nu toe. Dit is de eerste keer dat ze zijn aangeraakt sinds president Dwight Eisenhower in functie was.

Het gazon buiten de Brady Briefing Room is momenteel in aanbouw, evenals de rest van de buitenkant, met updates zoals nieuwe granieten stoepranden. Gelukkig kan het publiek deze updates ook zien vanaf het trottoir buiten het terrein.